Art dhe Kulturë

SkyShowTime confirms release date for Grease: Rise Of The Pink Ladies musical series

SkyShowTime confirms release date for Grease: Rise Of The Pink Ladies musical

Starring Marisa Davila and Çejen Izabel, the ten-episode season will air exclusively on SkyShowtime from April 7, with two episodes available from release

SkyShowtime today confirmed the release date of new series Grease: Rise of the Pink Ladies. Produced by Paramount Television Studios, the upcoming musical series will premiere on SkyShowtime on Friday 7 April, with new episodes of the 10-episode season airing every Friday.

SkyShowTime confirms release date for Grease: Rise Of The Pink Ladies musical

The musical series takes place four years before the original Grease; in 1954, before rock 'n' roll reigned, before the T-Birds were the cutest in school, four bored outcasts dare to have fun on their own terms, sparking a moral panic that will change Rydell High forever.

Watch the trailer here:

The series is performed by Mariza Davila in the role of Jane and Cheyenne Isabel Wells in the role of Olivia, Ari Notartomazo in the role of Sithnia, Trisha Fukuhara in the role of Nancy, Shanel Bailey in the role of Hazel, Madison Thompson in the role of Suzana, Jonathan Nives in the role of Rich, Jason Shmit in the role of Bud, Maxwell Whiting in the role of Wolli and Jackie Hoffman in the role of Asti, director McGee.

I shkruar dhe i prodhuar nga Anabel Ouks (transparente si pakkush), e cila shërben gjithashtu si drejtuese dhe regjisore. Marti Bouen dhe Uik Godfrej, producentë ekzekutivë të Temple Hill, Adam Fishbah gjithashtu producent ekzekutiv dhe Alithia Xhons (Made For Love, Dollface, Evil) ishin regjisorë të projektit pilot, të dy episodeve të tjera dhe producente ekzekutive. Erik Feig dhe Sejmi Kim Falvi, producentë ekzekutivë përmes PICTURESTART dhe është prodhuar nga Grejs Gillroi. Koreografia nga Zhamal Sims, i cili ishte dhe regjisor, si dhe muzika nga kandidati për çmimin GRAMMY dhe producenti ekzekutiv i muzikës, XhastinTrante.

SkyShowTime confirms release date for Grease: Rise Of The Pink Ladies musical

Shërbimi SkyShowtime është në dispozicion drejtpërdrejt te konsumatori nëpërmjet aplikacionit SkyShowtime në Apple iOS, tvOS, pajisjet me Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung dhe përmes ueb faqes : www.skyshowtime.com.

Për më shumë detaje, vizito:

Faqja e internetit: www.skyshowtime.com

Salla e shtypit: corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime

Rreth SkyShowtime

SkyShowtime is the fantastic streaming service coming soon to Europe, launching in over 20 markets covering over 90 million households. Now available in Albania, Andorra, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, Hungary, Kosovo, Montenegro, North Macedonia, Norway, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden.

A joint venture of Comcast and Paramount Global, SkyShowtime brings the best entertainment, movies and original series from the iconic brands of Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios and Peacock. SkyShowtime will also be home to a number of local productions as well as SkyShowtime original series.