Aktualitet

Veliaj reageert op de explosie met TNT in het huis van Armand Duka: De politie moet de daders voor het gerecht brengen! Hij is de tegenstander, niet mijn vijand

Veliaj reageert op de explosie met TNT in het huis van Armand Duka: De politie

Burgemeester Erion Veliaj reageerde op de explosie van TNT in het huis van de president van de Albanese voetbalbond Armand Duka en riep de politie op om de daders te onderzoeken en voor het gerecht te brengen, en voegde eraan toe dat Duka de tegenstander is, niet zijn vijand.

"De politie, het openbaar ministerie en de camera's zijn dringend nodig, ieders leven moet veilig worden gesteld, hij is mijn tegenstander, niet mijn vijand. Hij heeft veel zonden begaan, maar dit is een strafbare misdaad. Ik roep de politie, het openbaar ministerie, de inlichtingendienst, alle wetshandhavingsstructuren in Shijak of waar er een concreet geval van de heer is, op om voor leven te zorgen, om de gezinsvrede te garanderen omdat het huis en het gezin niets te maken hebben met wat elk van ons doet in openbare activiteiten. Mijn oproep moet niet alleen zo snel mogelijk worden ontdekt, meedogenloos met iedereen die dergelijke gebaren maakt ", zei Veliaj voor de show TPZ.