Bukuria

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

Bamboo Spa&Hammam has a new home. This time on the coast of Durrës.

But the location by the sea is not the only element that differentiates our new home, from the historic Bamboo Spa to Hotel Rogner, in Tirana.

Bamboo Spa&Hammam at Hotel Melia, in Durrës is also a Healthy Clinic.

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

What does this mean?

This means that the focus is not only on aesthetic nails, shiny hair, massages and relaxation (which are certainly not missing), but also on health, longevity and the fight against aging.

The fight there is with cells, muscles, toxins...

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

To grow old gracefully, like the Italians

A ka një populli tjetër më elegant se italianët?! Nuk është rastësi. Janë pikërisht fqinjët tanë ata që kanë hedhur hapa të rëndësishëm në fushën e luftës me plakjen dhe sigurimin e jetëgjatësisë. Të njëjtët ekspertë zbarkuan dhe ndanë përvojën e tyre edhe në Bamboo @ Melia, në Durrës.

Ekipi udhëhiqej nga Damiano Galimberti dhe Paolo Mariconti, përkatësisht President dhe Sekretar i Përgjithshëm i AMIA (Shoqatës jo-fitimprurëse të Mjekëve Kundër Plakjes).

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

Si funksionon Bamboo Spa&Hammam, në Hotel Melia?

Çdo klient mund të ketë nevojat e veta specifike, ndaj shërbimet personalizohen sipas nevojave dhe dëshirave përkatëse. Faza e parë dhe një ndër më të rëndësishmet është ajo e diagnozës.

Çfarë përfshin kjo fazë?

Faza e diagnozës përfshin një sërë testesh të avancuara, si për shembull hartën epigjenetike, për të kuptuar se si mjedisi ndikon në ekuilibrin e secilit organizëm. Që nga verifikimi i ngarkesës së radikalëve të lirë, tek studimi i reagimit të indeve ndaj sheqernave, kryerja e një harte gjenetike të pacientit, nëpërmjet studimit të ADN-së, studimi i ndryshueshmërisë kardiake, apo edhe matja e indeksit të përgjigjes psikofizike ndaj stresit.

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

Cilat janë disa nga shërbimet?

Shërbimet variojnë nga terapia sistemike me ozon, deri te terapitë biofizike të rigjenerimit të qelizave.

Në klinikë ofrohet gjithashtu plotësimi i organizmit me makro dhe mikronutrientët me infuzion intravenoz, për efekte të shpejta.

Dhe në fund të terapisë, mysafirëve u jepen plane të personalizuara të terapisë orale për t'u ndjekur në mënyrë të sigurt në shtëpi.

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

Over 8 different rooms in 2 thousand square meters that harmonize the body, mind and spirit

Some particles from the whole of what you will find at Bamboo, at the Melia Hotel.

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

*Swimming pool with semi-Olympic parameters for swimming, but also for swimming lessons.

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

*Swimming pool with hydromassage for muscle reactivation.

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

*Emotional shower to activate every sensor of the body.

* Biosauna that removes toxins.

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

*Salt room, between hot and cold that promotes blood circulation.

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

*Hammam and massage rooms.

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

*Of course, there is also a gym.

So to detox, remove stress, increase energy, stay in shape and especially age gracefully, you can find it all in the same place...

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

A new address in Durrës where you can win the race of longevity

Need more reasons to leave your schedule?

For reservations: +355 69 402 5000

[email protected]