Bukuria

The cream recommended by the Makeup Artist of Hollywood stars can only be found in one place in Tirana

The cream recommended by the Makeup Artist of Hollywood stars can only be found

Gucci Westman, who adorns Hollywood stars, actresses like Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Kate Hudson or supermodels like Gigi Hadid, has made the following suggestions.

The cream recommended by the Makeup Artist of Hollywood stars can only be found

The cream recommended by the Makeup Artist of Hollywood stars can only be found

The cream recommended by the Makeup Artist of Hollywood stars can only be found

The cream recommended by the Makeup Artist of Hollywood stars can only be found

Some products (not only of her brand), but the best ones, she has posted on Gucci Westaman`s Shop.

The cream recommended by the Makeup Artist of Hollywood stars can only be found

LINK

Nga Westman Atelier për mollëzat, serumi Alpyn Beauty, tek fondatina që i jep jetë lëkurës sërish nga Westman Atelier dhe në fund edhe kremin dhe serumin Amala.
Kremi gjerman Amala është një brand organik, eco certificate, që për fat e gjen edhe në Shqipëri. Vetëm në një vend. Tek Bamboo Spa & Hamman, tek Hotel Rogner. Aty përdoret Amala, kremi i Spa-ve me 5 yje.

Po cilat janë karakteristikat e kremit Amala?

Përmirëson në mënyrë të ndjeshme elasticitetin e lëkurës.

Zvogëlon thellësinë e rrudhave dhe shenjat e zakonshme të plakjes.

Ndihmon për një lëkurë të lëmuar, të zhdërvjellët dhe të tonifikuar.

Si vepron?

The high-potency wrinkle-reducing moisturizer uses new, natural biotechnology to deliver clinically proven results. Minimizes wrinkles, softens uneven skin tone, retains moisture and increases elasticity.

Make an appointment at Bamboo Spa&Hammam and discover the effects yourself!