Bukuria

Julianne Moore's 6 beauty secrets on her 62nd birthday

Julianne Moore's 6 beauty secrets on her 62nd birthday

One of the actresses known for her natural beauty has shared her 6 secrets.

Healthy routine

Her morning starts with 2 large glasses of water, to which she adds a few drops of chlorophyll because she believes it is good for the skin.

And to soothe her skin, Moore tries to take Epsom salts baths, one in the morning and one in the evening.

He also makes sure he gets enough sleep. She noted, "I recently realized that my ideal sleep cycle is midnight to 8. When I can do that, I feel great.

Julianne Moore's 6 beauty secrets on her 62nd birthday

She keeps herself from heavy makeup as much as possible

Ndonëse është grimuar në eventet e tapetit të kuq, Moore zbuloi se në përditshmërinë e saj përpiqet të qëndrojë sa më shumë e natyrale. Ajo vuri në dukje, "Unë kurrë nuk lyhem përveçse kur dal në televizion."

Nëna e 2 fëmijëve thotë se këshillon edhe vajzën e saj 20-vjeçare Liv që të shmangë grimin e rëndë. Ajo gjithashtu i thotë vajzës së saj të shmangë shkuljen e vetullave, një gabim që është penduar që e ka bërë në rininë e saj.

Julianne Moore's 6 beauty secrets on her 62nd birthday

Ajo shmang të pasurit e një "fytyre sushi".

Sa herë që ka një ngjarje të nesërmen, Moore ndërpret plotësisht ushqimet me natrium të lartë, si sushi. Kjo është arsyeja pse ajo e quajti fytyrën e saj të fryrë "fytyrë sushi".

Dhe fakti që ajo zgjedh të shmangë sushin në LA, pavarësisht se e pranon se sa i mirë është, vetëm dëshmon për vetëdisiplinën e saj dhe mënyrën e ekuilibruar të jetesës.

Julianne Moore's 6 beauty secrets on her 62nd birthday

Bën joga

Aktorja shpjegoi se përpiqet të qëndrojë sa më aktive, por jo të gjitha aktivitetet fizike i vijnë natyrshëm. Ngritja e peshave dhe vrapi nuk janë më për të.

Joga është ushtrimi fizik i preferuar prej kohësh i Moore. Ajo shpjegoi, "Unë kam bërë yoga Ashtanga për ndoshta 20 vjet." Më pas ajo shtoi se "është e vetmja formë e stërvitjes me të cilën kam ngecur vërtet".

Julianne Moore's 6 beauty secrets on her 62nd birthday

Kremi kundër diellit, i preferuari i saj

Julianne shpjegoi , "Kremi kundër diellit është gjëja ime numër një. Unë e kam vënë çdo ditë që kur isha 23 vjeç.

U ka thënë JO operacioneve plastike

She has been vocal against plastic surgeries because she does not believe in their effectiveness. Moore says: "I hate to judge people who do it, but I don't believe it makes them look better anyway. I think it just makes them look like they've had something done to their face."