Bukuria

10 days BLACK FRIDAY! Like never before. You can find everything about your skin care at DERMOLIFE

10 days BLACK FRIDAY! Like never before. You can find everything about your skin

Black Friday is undoubtedly one of the most exciting yet mind-boggling days of sales. Luckily, Black Friday comes early to Dermolife Medical Clinic to help you get one step ahead of your holiday shopping or, better yet, so you can treat yourself to some rewarding treats!

From November 21st to November 30th you will find irresistible offers on Regenerating, Anti-Wrinkle and Biorevitalizing Treatments, Cutting Edge Laser Hair Removal, Cellulite Removal and more...

10 days BLACK FRIDAY! Like never before. You can find everything about your skin

Me kaq shumë zgjedhje, mund të jetë dërrmuese të analizosh të gjitha opsionet – prandaj ekipi mjekësor i klinikës Dermolife do t'i bëjë gjërat pak më të lehta duke ju ofruar konsulta FALAS për të personalizuar trajtimet tuaja të preferuara sipas tipologjisë së lëkurës tuaj.

Përveç listës së trajtimeve dhe produkteve thelbësore për veten tuaj, ju gjithashtu mund të zgjidhni dhurata për miqtë tuaj më të mirë. Nga trajtimet ekskluzive të klinikes Dermolife, deri tek produktet rutinë të kujdesit të lëkurës, do të mund të shënoni dhurata për çdo mik në listën tuaj që do t'i vlerësojë vërtet.

10 days BLACK FRIDAY! Like never before. You can find everything about your skin

Për t’u informuar më tepër rreth ofertave, klikoni këtu:

Web: dermolife.al https://dermolife.al/offers

Instagram: dermolife_estetike https://www.instagram.com/dermolife_estetike/?hl=en

Or call: +355 69 608 1301

*This is a sponsored post