Art dhe Kulturë

Sky Showtime unveils exciting April calendar to wow audiences

Sky Showtime unveils exciting April calendar to wow audiences

Sky Showtime, the premium streaming service, has announced its calendar for the month of April, packed with a series of exciting films and TV shows that are sure to captivate audiences. The streaming platform is gearing up for a big month with a mix of highly anticipated new releases and returning favorite productions for viewers.

One of the most anticipated releases is Nope, a horror film from acclaimed director Jordan Peele. The film stars Daniel Kaluuya, Keke Palmer and Steven Yeun and is slated for an April 22 release. Fans of the horror genre are eagerly awaiting this film, which is expected to be another hit for Peele.

Sky Showtime unveils exciting April calendar to wow audiences

In addition to Nope, Sky Showtime will also feature several highly anticipated TV series. Law&Order fans will be excited to know that season 22 of the popular crime drama will make its debut on April 1st. The show, which has been a fan favorite for decades, continues to captivate audiences with its engaging storylines and talented cast.

Sky Showtime unveils exciting April calendar to wow audiences

Një tjetër shfaqje e re për t'u ndjekur është "Mayor of Kingstown". Seriali dramatik, me Jeremy Renner dhe Kyle Chandler, eksploron politikën dhe luftën për pushtet të një qyteti të vogël. Shfaqja tashmë ka krijuar bujë për kastin e tij të yjeve dhe historinë intriguese, duke e bërë atë një domosdoshmëri për t'u parë për adhuruesit e dramave politike.

Sky Showtime unveils exciting April calendar to wow audiences

Përveç publikimeve të reja, Sky Showtime do të shfaqë gjithashtu disa seriale që rikthehen, duke përfshirë "Rabbit Hole", "Grease: Rise of the Pink Ladies" dhe "Drift: Partners in Crime". Këto shfaqje tashmë kanë grumbulluar një bazë të dedikuar fansash dhe pritet të vazhdojnë të tërheqin audiencë.

Sky Showtime unveils exciting April calendar to wow audiences

Sky Showtime unveils exciting April calendar to wow audiences

Kalendari i prillit i Sky Showtime premton të jetë një muaj emocionues për abonentët, me diçka që të gjithë ta shijojnë. Pavarësisht nëse jeni adhurues i filmave horror, dramave kriminale ose të preferuarave nostalgjike, me siguri do të ketë diçka në kalendar që do t'ju tërheqë vëmendjen.

Lidhur me SkyShowtime

SkyShowtime është shërbimi më i ri i transmetimit në Evropë, i hedhur në mbi 20 tregje që përfshijnë mbi 90 milionë familje. Tashmë i disponueshëm në Shqipëri, Bosnje dhe Hercegovinë, Bullgari, Kroaci, Çeki, Danimarkë, Finlandë, Hungari, Kosovë, Mal të Zi, Maqedoninë e Veriut, Norvegji, Holandë, Poloni, Portugali, Rumani, Serbi, Sllovaki, Slloveni dhe Suedi. Andorra dhe Spanja do të nisin më 28 shkurt 2023.

A joint venture of Comcast and Paramount Global, SkyShowtime brings the best original entertainment, movies and series from the iconic brands of Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios, and Peacock. SkyShowtime will also be home to a number of exclusive local productions as well as SkyShowtime original series.