Art dhe Kulturë

The Snob series that will keep us stuck

The Snob series that will keep us stuck

The Snob series, or '$ NOB' brings together the talented. 'Nilor Film' with director Redi Treni, screenwriter Dalina Buzi, director of photography Latif Hasolli, and a cast of actors from Eva Alikaj, Eni Jani, Myzafer Ziflaj, Romir Zalla, Violeta Trebicka, Roerd Toçe, Piro Qirjo, Sokol Islami, Art Aleks Seitaj, Indrit Çobani and even those on Netflix, such as Dritan Kastrati, or the caste with young people; Ketjona Pecnikaj, Gent Disha, Olta Beqiri, etc. have come together to bring an Albanian series that is said to make them all their own.

The Snob series that will keep us stuck

The Snob series that will keep us stuck

Seriali është një dramë e kohëve moderne që trajton hendekun e thellë mes të pasurve dhe të varfërve në Shqipërinë e këtyre viteve dhe problemet personale të fëmijëve të dy klasave, pasojë e vendimmarrjeve të gabuara të prindërve të tyre dhe tranzicionit të gjatë.

The Snob series that will keep us stuck

“Përzgjedhja e kastit ka qenë shumë e kujdesshme. Kemi konsideruar dhe rikonsideruar shumë aktorë. Kemi bërë kërkime si për aktorë në Shqipëri ashtu edhe për aktorë shqiptarë që jetojnë jashtë. 90% e kastit vijnë me eksperienca të mëparshme aktrimi, kurse të tjerë të rinj që kanë role kyçe, u janë nështruar disa audicioneve dhe rreth një viti trajnimi të përjavshëm me pedagogë të Akademisë, për të arritur në performancën që ne kërkojmë," ka treguar për Anabel, Ols Abazi, bashkë-producent dhe bashkë-themelues i “Nilor Film”, kompania kinematografike e cila është partnere në këtë produksion me “Anabel Entertainment”.

Sezoni i parë i $NOB, ka 10 episode nga 1 orë secila. Aktualisht xhirimet po vijojnë. Duhet të presim pasi ende nuk është bërë publike data e transmetimit.

View this post on Instagram

A post shared by $NOB (@snob_series)

* Tiranapost.al.