Art dhe Kulturë

"Nine Perfect Strangers", the new series that promises to become a sensation

"Nine Perfect Strangers", the new series that promises to become a

The series based on a Liane Moriarty book "Nine Perfect Strangers" will premiere in August in Hulu.

Although a third season of the successful HBO series "Big Little Lies" is not guaranteed. The good news has arrived. A series based on the book by "Big Little Lies" author Liane Moriarty, "Nine Perfect Strangers" will be shown exclusively on the Hulu platform.

"Nine Perfect Strangers", the new series that promises to become a

This promising new series will bring together "Big Little Lies" star Nicole Kidman and show creator David E. Kelley, while Jonathan Levine will direct all eight episodes.

Premiera do të shfaqet të mërkurën, më 18 gusht, dhe episode e reja do të shfaqen çdo javë.

Në Tetor 2020, Kidman tregoi për The Hollywood Reporter "protokollin e rreptë" që rrethon prodhimin. “Ka vërtet protokoll të rreptë. Por ju gjithmonë e dini se në një moment do të mbyllet, gjë që është stresuese. Si aktor, është thjesht e mahnitshme të jesh në gjendje të punosh. Por si prodhues, ka një sasi të madhe stresi, duke u ndjerë përgjegjës për sigurinë dhe shëndetin e mbi 300 njerëzve. "

Shfaqja bazohet në një libër të Liane Moriarty.

Materiali burimor për serialin, është romani i vitit 2018 me të njëjtin emër nga Moriarty. Nine Perfect Strangers është romani i tetë i autorit për të rritur. Në një intervistë për The Guardian, Moriarty tha se frymëzimi i saj ishte nga dëshira për transformim".

The premiere can be followed in Albania at Prime.