Art dhe Kulturë

The love story and tragic fate of President Kennedy's son in a series

The love story and tragic fate of President Kennedy's son in a series

The love story of John FK Kennedy and Carolyn Bessette will be the newest series by successful producer Ryan Murfy.

The love story and tragic fate of President Kennedy's son in a series

So you can imagine how excited his fans must have been when he announced that he was preparing the American Love Story series, dedicated to the iconic love story of John Kennedy Jr. and Carolyn Bessette.

The love story and tragic fate of President Kennedy's son in a series

John Kennedy Jr. & Carolyn Bessette: The Iconic Couple of the 1990s

Rikthim: Një mëngjes në Nju Jork në vitet 1990, Carolyn Bessette dhe John F. Kennedy Jr. përplasen me njëra -tjetrën ndërsa vraponin në Central Park. Ishte dashuri ne shikim të parë. Ajo ishte shefe e marrëdhënieve me publikun për Calvin Klein, e famshme atëherë për marrjen e saj minimaliste në modë; dhe ai ishte trashëgimtari i presidentit të vdekur amerikan dhe djalit të Jackie Kennedy.

The love story and tragic fate of President Kennedy's son in a series

Më përpara, ai ishte patur lidhje më përpara me Sarah Jessica Parker dhe Madonnën. Carolyn Bessette u quajt "The Look" në Calvin Klein falë vetëbesimit të saj. Dhe mund të themi se falë stilit të saj të mprehtë ajo arriti të joshte menjëherë beqarin më të lakmuar në New York.

The couple got married in secret on Cumberland Island. Even though they seemed to be the perfect couple, Carolyn could not stand the pressure of the media, who followed her mercilessly and speculated about her cocaine habit.

Rayan Murphy will focus on this tragic romance for the first part of American Love Story.

Tiranapost.al