Aktualitet

He killed his wife three days ago. The story of Elton Metaj's betrayal before his separation from Sabrina is revealed

He killed his wife three days ago. The story of Elton Metaj's betrayal

Elton Metaj cheated on his wife before they separated. This is a detail revealed by the prosecution file that, as usual, has fallen into the hands of the media. A photo of him with another woman arrived on his phone and this was the reason for Sabrina splitting with her husband Elton Metaj.

Here is what the file says:

"Elton Meta's phone received another number of messages which contained some photos of this citizen with a woman. These messages have been ascertained by Sabrina and strong debates have started between them. Sabrina then left the house taking her minor daughter with her. Elton went to her parents' house with a gun and was looking for his wife. But the latter was in Vlora with his brother. "After not finding Sabrina at home, Elton threatened her family members."

The latter killed his ex-wife three days ago in the village of Zhupan, in the family of Sabrina's father. Elton Metaj arrived at the ex-wife's family home and, after taking her out of the house, shot her with an automatic weapon. After the murder he fled but was apprehended by police after a three-hour search.

The court of Fier decided today the measure of Arrest with Prison. Elton Metaj stated that he loved his ex-wife and did not want to kill her. He blamed the former father-in-law:

"I did not want to kill him but I felt threatened. I loved him and did not want family members to interfere in our relationship. My father-in-law threatened me saying he would kill me. I bought the weapon in self-defense."

Also today, the Municipal Council of Fier has granted economic assistance to the 3-year-old daughter of Sabrina Bengaj.

“Economic assistance for 3 orphans; two from Mbrostar and a 3-year-old from Zhupani, left orphaned after the execution of her mother by her husband (father of the child) ", it is stated in the decision of the Municipal Council.

He killed his wife three days ago. The story of Elton Metaj's betrayal

Por historia nis që nga arrestimi dhe lirimi i tij, që evidenton dhe problemet me sistemin e drejtësisë. Elton Metaj ishte liruar dy muaj më parë nga burgu. Prokuroria kishte kërkuar arrestimin e tij, ndërsa gjykata e Fierit kishte vendosur ti ndryshonte masa e sigurisë me pretendimin se ai ishte i rënduar psikologjikisht dhe duhej të merrte shërbim tek një psikiatër, ndonëse ishte akuzar për kërcënim me armë ndaj familjes së Sabinës.

Ishte Çlirim Sino që kërkoi që Elton Meta të shtrohet në spital si me probleme të shëndetit mendor, ndërsa avokatët e vetë Eltonit kanë qenë kundër dhe kërkuan që ai të përballet me ligjin. Gjyqtari Piro Sota, vulosi vendimin që 32-vjeçari të shtrohej në spitalin e burgut në Zahari të Krujës. 32-vjeçari qëndroi prej 22 dhjetorit 2020 në spitalin e burgut, por me referenca të një sjelljeje normale.

Më datë 28 dhjetor 2020 Elton Meta nga burgu në Krujë është transferuar në Lezhë pasi u infektua me Covid, për tu rikthyer sërish më pas në Zahari, i shëruar. Ai ka dalë dhe i frustruar se nuk takonte të bijën bënë që situata të agravohej deri në fatalitet.

Dyshohet se ekspertët mjeko-ligjorë e kishin nxjerrë 32 vjeçarin me probleme të shëndetit mendor për të shpamgur dënimin e tij për armëbajtje pa leje, dhunë në familje dhe kundërshtim të policisë.

* Tiranapost.al.