Aktualitet

Merkel's visit to Tirana tomorrow diverts car traffic on several roads: Important announcement for drivers

Merkel's visit to Tirana tomorrow diverts car traffic on several roads:

German Chancellor Angela Merkel will visit Tirana tomorrow as part of a tour of meetings with regional leaders on the Berlin process, which aims to jointly accelerate European integration for the six Western Balkan countries. Due to her visit, and safety issues, in some road segments there will be traffic jams and diversions.

Merkel's visit to Tirana tomorrow diverts car traffic on several roads:

The State Police has informed the drivers about the road that will be affected, namely:

Specifically in Rinas-Unaza e Re, Sauk, Rruga e Elbasanit to the Palace of Brigades. Drivers should avoid moving on these road segments in order not to create congestion in traffic, from 09:00 to 13:00 the next day. They have to use alternative routes to get to their destinations.

Full notice:

state police

In the framework of measures for ensuring public order and security before, during and after the meeting of the Chancellor of the Federal Republic of Germany and the Prime Ministers of the Western Balkans in our country, on 14.09.2021, in Tirana, in several road segments, for For security reasons, there will be blockages and deviations of the movement of vehicles, specifically in Rinas-Unaza e Re, Sauk, Rruga e Elbasanit to the Palace of Brigades.

Policia e Shtetit kërkon mirëkuptimin e drejtuesve të automjeteve që të shmangin lëvizjen në këto segmente rrugore, me qëllim moskrijimin e mbingarkesës në trafik nga ora 09:00 deri në orën 13:00 të datës 14 shtator, si dhe të përdorin rrugë alternative për të shkuar në destinacionet e tyre.

Shërbimet e Policisë do jenë prezente në të gjitha akset rrugore hyrëse dhe dalëse të qytetit të Tiranës dhe në rrugët e tjera në brendësi të kryeqytetit, me qëllim marrjen e masave për të siguruar dhe rregulluar trafikun në rrugët alternative, si dhe për t’iu ardhur në ndihmë përdoruesve të rrugës që do kenë nevojë.

Policia e Shtetit falënderon qytetarët që përherë i janë përgjigjur apelit të Policisë dhe i fton ata që të denoncojnë në Komsiariatin Dixhital dhe në numrin pa pagesë 112, çdo paligjshmëri, duke iu garantuar anonimat të plotë dhe reagim të menjëhershëm e profesional.

***

Ndërkaq, kjo është axhenda e kancelares:

0.20 – Ceremonia e mikpritjes në Pallatin e Brigadave

10.30 – Takim mes Kryeministrit Edi Rama dhe Kancelares Angela Merkel në Pallatin e Brigadave

11.00 – Takim bilateral mes dy delegacioneve në Pallatin e Brigadave

11.50 – Mbërritja e Kryeministrit dhe krerëve të qeverive të Ballkanit në Tirana Business Park.

11.55 – Mbërritja e Kancelares Merkel në Tirana Business Park

12.00 – Foto Familjare me krerët e delegacioneve në Tirana Business Park.

14.35 – Konferencë për shtyp mes Kryeministrit Rama dhe Kancelares Merkel në Tirana Business

Recall that Merkel will be in the post of chancellor until the end of September after three consecutive terms in this post.

This is the second visit of the Chancellor in Tirana, after the visit in 2018.

Merkel's visit to Tirana tomorrow diverts car traffic on several roads:

* Tiranapost.al.