Aktualitet

Shots fired at Pediatrics, a police officer is injured

Shots fired at Pediatrics, a police officer is injured

Gunshots were recorded this Wednesday at Pediatrics in Tirana.

The "Eagles" officer was injured by the gun attack, and was immediately sent to the trauma hospital.

It is learned that his life is out of danger, while it is known that the author has left the scene.

“Ndërsa Policia e Shtetit vijon kontrollin për personat në kërkim, një patrullë e repartit “Shqiponja” në ndjekje të një personi të dyshimtë është qëlluar nga ky person dhe për pasojë ka mbetur i plagosur punonjesi i policisë E.A. Punonjësi i Policisë është në sallën e operacionit ndërsa Policia është vënë në ndjekje të autorit”- njofton policia.