Aktualitet

I don't know why Top Channel continues to speculate! Rama adds the owner of Panorama in the reply

I don't know why Top Channel continues to speculate! Rama adds the owner of

Top Channel and the media directed by Irfan Hysenbelliu have published articles where they talk about the cyber attack on e-albania.

According to these media, their confidential and trusted sources say that secret information has been published between Albanian institutions, while AKSH (National Agency of Information Society) operates with a part of the services, but not completely.

Meanwhile, the Prime Minister is holding the debate and the responsibility himself.

Në një përgjigje në Twitter ai thotë se nuk e di arsyen pse televizioni kombëtar Top Channel vazhdon e spekulon dhe vijon se e kupton disi më shumë pse e bën atë media e një biznesmeni të kapur për evazion fiskal, duke nënkuptuar emrin e biznesmenit Irfan Hysenbelliu.

Postimi i plotë i Kryeministrit Edi Rama:

Se cila është arsyeja që Top Channel vazhdon spekullon papërgjegjshmërisht, pa asnjë bazë, provë, fakt, mbi zhvillimet në frontin e luftës kibernetike, këtë nuk e di! Ndërkohë arsyeja pse mediat e një biznesmenit të kapur me evazion masiv bëjnë të njëjtën gjë, kuptohet më lehtë!

The good news is that the aggression was successfully repelled by an Albanian-American super team, that no data was deleted, that public services are back to work! The operation of strengthening the defensive walls and the investigation for the safe identification of the aggressor continues!

The whole event will be reported to the public by experts, as soon as the green light is given to complete the exemplary processes being carried out by the super team engaged in these operations. Great regret for the mistreatment of the public by vested interests in the media.