Aktualitet

The event in Rrëshen/ After a momentary conflict, father and son shoot guns

The event in Rrëshen/ After a momentary conflict, father and son shoot guns

Gunshots were heard in Rrëshen a few minutes ago.

MB, and EB, father and son, fired at the vehicle of SR, a resident of Mirdita, who, while trying to leave, lost control of the vehicle and as a result collided with the road curb.

From the first investigative actions, it appears that the two young men first had a conflict with each other and then the EB citizen went to the apartment and together with his father, the UK citizen, took a pistol and shot.

NOTICE:

Qëlluan me armë zjarri, pas një konflikti të çastit, drejt automjetit të një shtetasi, identifikohen dhe shpallen në kërkim autorët e dyshuar (babë e bir).

Në Rrëshen, pas një konflikti të çastit për motive të dobëta, dyshohet se shtetasit M. B. dhe E. B. (babë e bir), banues në Mirditë, kanë qëlluar me armë zjarri në drejtim të automjetit të shtetasit S. R., banues në Mirditë, i cili gjatë largimit ka humbur kontrollin mbi drejtimin e automjetit dhe për pasojë automjeti është përplasur me bordurën e rrugës.

Me marrjen e njoftimit, shërbimet e Policisë kanë mbërritur menjëherë në vendngjarje. Në mbështetje të tyre kanë shkuar edhe Forcat Operacionale të DVP Lezhë.

From the first investigative actions, it appears that the two young men first had a conflict with each other and then the EB citizen went to the apartment and together with his father, the UK citizen, took a pistol and shot at the vehicle with which the SR citizen was moving. No one was injured in the shooting.

Checkpoints have been set up, and the control of the area continues, with the aim of locating and apprehending the suspected perpetrators.

The investigative group, under the direction of the Prosecutor's Office, continues investigative actions at the scene of the incident, with the aim of fully elucidating and legally documenting the incident.