Aktualitet

All cities (and schedules) that will have problems with electricity due to works

All cities (and schedules) that will have problems with electricity due to works

Due to the network works, OSHE announces that some cities and their surroundings will be left without electricity today. In some of them the detachment has already started at 6 o'clock in the morning.

Power will be cut off during the time interval 08: 00-16: 00 in the following areas in Kurbin: "Demokracia" neighborhood, Thumane and Dukagjin village.

There will also be power outages in Librazhd.

No electricity will remain from 10:00 to 12:00 Municipality of Proptisht Pogradec and from 12:00 to 14:00 Municipality of Stravaj, villages Dritaj, Rastan, Prrenjas Fshat, center, Shqiponje, Stranik, Stravaj and Vishok.

Entire areas will be left without light today in Kukës, from 12: 30-16: 00. Areas will be affected: Bele, Breki, Topojan, Gjaferaj, Cernaleve, Kollovoz, Lojme, Nimce, Tejnimqe, Novosej, Stane Novosej, Orgjost, Oreshke, Orcikel, Shishtavec, Borje, Turaj, Zapod, Kroi I Bardhe, Imqallar, Toroqic Shtreze, Grudallar, Municipal Unit Bicaj, Ujmisht, Gostil, Neighborhoods 1, 2, 3, 6 and Muje.

From 09:00 to 12:30 in Shkodra will be left without electricity: Partly Koplik City, Shkrel Administrative Unit, villages Goraj, Katun Kastrati, Gradiskije. In Ktosh, Demiraj, Grudë padë, Gruemirë, Cesme, Kaldrun, Sterbeq, Jubicë and Flakë the lights will be turned off at 12: 30-16: 00. Bajza, Aliaj, Kastrat areas, train station will have power shortage from 09:00 to 16:00.

Në Krujë, gjatë intervalit kohor 10:00-14:00, do të punohet në disa fidera dhe pa energji do të mbeten: Fabrika e Tullave në fshatin Zallë, Ish reparti ushtarak Gjin, Ura e Gjolës, Budell, Bubq, Mazhë, Mallkuc dhe Tari.

Në Korçë, në intervalin kohor 10:00-12:00 do të mbesin Ish-komunat Progër, Pojan dhe nga ora 12:00 deri në14:00 do shkëputet energjia në Hoçisht, Vranisht, Stropan dhe Baban.

Në Pukë nga ora 06:00 deri në orën 14:00, do të mbesin pa drita zonat: Bardhet, Kryezi, Qafë Mali, Flet, Xath, Lajthizë, Qytet Fushë Arrëz dhe Nushaj.

In Berat there will be problems with electricity supply today as well as tomorrow and on 15. On these dates, during the time interval 06: 00-14: 00 will be disconnected electricity in these areas in Berat: Former Allkaj commune: Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkëz, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Poshnjë, Gorican, Çiflik, Kuçovë, Jagodinë, Suk and Arabaj.

The areas Dukas, Drenovë Fushë, Belishovë, Lapunecë, Ngracan, Visok and Lofkënd in Ballsh will remain without light today during the time interval 06: 00-14: 00 due to the investment that OSSH is carrying out on the line 35kV Patos - Ballsh, while the interruption in the same time interval will continue the next day and on October 15th.