Aktualitet

Photo / Glykeria arrives in Tirana for the concert that will light the Amphitheater tonight

Photo / Glykeria arrives in Tirana for the concert that will light the

Glykeria, the iconic singer of Greek music has arrived in Tirana for the concert that will light the Amphitheater near Lake Tirana tonight.

Accompanied by a band of 14 musicians led by the Albanian composer and musician Dasho Kurti, who is also a concert master of Janis Parios and Jorgo Dallara, the internationally renowned artist was received by the Mayor of Tirana, Erion Veliaj, who donated to Glykerias the symbol of the Clock Tower as a memoir from the Albanian capital.

Photo / Glykeria arrives in Tirana for the concert that will light the

"I am very happy that Glykeria and her whole gang is with us today in Tirana. I say that music unites peoples and just as we have Greek songs and Albanian songs that will delight us today at the Amphitheater, during the week will be Ermal Meta with an Italian-Albanian band. Therefore, I believe that when neighbors communicate with a language that everyone understands, such as the language of music, the language of beauty, love and song, we guarantee a good neighborhood. It is very important that the prime ministers are friends, that the mayors are friends, but when people are the ones who exchange numbers every day, then our neighborhood is also guaranteed, ” said Veliaj.

Photo / Glykeria arrives in Tirana for the concert that will light the

Photo / Glykeria arrives in Tirana for the concert that will light the

Këngëtarja ndër më të suksesshmet në historinë e këngës popullore greke ka shprehur mirënjohjen e saj për mikpritjen që i ka bërë Tirana, qytetin që siç u shpreh ajo e ka mrekulluar.

“Qyteti është i mrekullueshëm! Ju falenderoj që më dhatë mundësinë ta vizitoja! Ndodhemi që dje këtu dhe mikpritja që na është bërë është shumë e ngrohtë. Darkuam në një restorant ku njerëzit erdhën dhe na përshëndetën. Patëm rastin të vizitojmë qytetin i cili ka ndryshuar shumë dhe është i mrekullueshëm. E falënderojmë shumë kryebashkiakun që na priti në zyrë për të gjithë mikpritjen, sepse gjetëm një njeri të ri në moshë, shumë dinamik dhe i prirur për t’u marrë me të gjitha çështjet aktuale të qytetit” tha mes të tjerash këngëtarja greke.

Glykeria's concert promises tonight a program full of surprises, where as never before in a concert with Greek music Albanian will be sung, but also mixed Albanian and Greek melodies will be played.

* Tiranapost.al.