#Shqipëriajonë

What will happen to Villa Natali in Livadh?

Shumë personazhe e blogere kanë vizituar vilën e pushimit dhe kanë ftuar jo pak të shkojnë atje. Por ngjarja e djeshme ka lënë një shije të keqe.  

What will happen to Villa Natali in Livadh?

The images where the owners held a couple hostage, with the crying child, who had decided to leave the booking a day earlier have caused public interest, but also shock.

What will happen to Villa Natali in Livadh?

We are in the summer season and where Albania sea and tourism is getting ready to have a pearl. Nature is such but service remains a problem.
A year ago, the scene of Kokëdhima in Qeparo with a foreign tourist cost us a lot. This summer Natali villas in Livadh.

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

Versions of stories however harm the host house and not the tourist or as the big capitalist expression says: The client is always right.

Këto janë disa nga pamjet e vilës Natali.
Ka dhe disa Review.

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

Blogerët kanë postuar gjithashtu dhe kanë ftuar njerëzit të shkojnë e të kalojnë pushimet.
Mbase shumë kanë kaluar mirë.

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

What will happen to Villa Natali in Livadh?

Por një çift nuk mbeti i kënaqur dhe të qarat e fëmijës në makinë më gruan pronare Katerina Joshi bënë xhiron.

What will happen to Villa Natali in Livadh?

Çfarë ndodh tani? A dëmtohet vetëm kjo shtëpi pushimi apo në tërësi dëmtohet imazhi i pushimeve.
Kudo në botë (veç Turqisë) ka ngjarje të pakëndshme. Ka dhe miza, edhe ushqim ku zhgënjehesh, por me rrjetet sociale të gabosh, të abuzosh, po bëhet gjithnjë e më shtrenjtë. Të mendosh sesa pak do t’i kushtonte çdokujt të tregohej tolerant dhe të mos mbërrinim deri këtu.

*Tiranapost.al.