Showbiz

Meghan confesses to sister-in-law Kate: She made me cry

Meghan confesses to sister-in-law Kate: She made me cry

Harry and Meghan seem to have held no reservations about their lives within the royal walls. Harry talked about the tense relationship with William and said that they have met the hard hell to reconcile together, about father Charles not opening his phone and about the queen grandmother with whom he still communicates. And Meghan talked about her relationship with Kate.

Meghan showed that she did not know how complicated the affairs of the kingdom were.

"I did not understand what the job was. What it means to be a royal man who works. I grew up in Los Angeles where you see celebrities all the time. Royals, it's not the same. It's a totally different, ”said Meghan.

And older sister-in-law Kate did not seem to welcome him.

"I did not make him cry, the opposite happened. She made me cry. And I'm not saying this to be contemptuous. It happened a few days before my wedding for the bridesmaid dresses. Kate was upset about something and got angry. Then he realized the mistake and apologized. "He also bought me flowers," said Meghan.

But the stories of the royal family do not end there. Meghan tells (without revealing names) how the family discussed about the color the boy would have.

“Kishte biseda rreth fakti se sa e ‘errët’ mund të ishte lëkura e Archie në ato muaj kur isha shtatzënë. Ai do të ishte fëmija i parë i familjes, me ngjyrë”, tha Meghan.

Meghan e lidh pikërisht me këtë fakt arsyen përse kur ishte shtatzënë iu tha se djali i saj nuk do të ishte Princ, pra nuk do të kishte titull. Dhe jo se asaj po i interesonte titulli. Vetëm se përmes tij djali do të kishte mbrojtje. Diçka që tani nuk e ka.

Kjo është edhe arsyeja përse çifti, i shkëputur nga familja, me hatërmbetje dhe pa të ardhura ka pranuar të firmosë me Spotify dhe Netflix për një seri dokumentarësh.

*Artikulli i In Style Magazine u përshtat në shqip nga Tiranapost.al