Qyteti

Veliaj during the inspection: Work continues for the rehabilitation of the Lana River up to Kashar

Veliaj during the inspection: Work continues for the rehabilitation of the Lana

The Mayor of Tirana, Erion Veliaj inspected the works along the bank of the Lana River from the new Maternity Hospital to the Shkoza roundabout. Veliaj said that the agreement with the European Investment Bank has been finalized, so that the extension of Lana continues from the Palace with Arrows to Kashar.

Veliaj during the inspection: Work continues for the rehabilitation of the Lana

"We have arrived with the extension of Lana to Shkoza, while we have finally finalized the agreement with the European Investment Bank for the next extension from the Palace with Arrows to Kashar, so that Tirana really has a main axis along the river which not only brings elegance, but unimaginably increases the value of the property. There will be access for cars, because there are lanes and boulevards with 3 passages on each side. "There will also be an uninterrupted bicycle lane, that for the first time someone can come from Shkoza to the" Palace with Arrows "by bicycle", Veliaj announced.

The mayor further said that this investment increases the value of properties throughout Lana, while announcing that the Municipality of Tirana will bring a public transport line that will cross Lana from start to finish.

Veliaj during the inspection: Work continues for the rehabilitation of the Lana

Veliaj during the inspection: Work continues for the rehabilitation of the Lana

Veliaj during the inspection: Work continues for the rehabilitation of the Lana

Veliaj during the inspection: Work continues for the rehabilitation of the Lana

Veliaj during the inspection: Work continues for the rehabilitation of the Lana

“Bashkia e Tiranës do të vendosë edhe transportin publik që të sigurohemi që i njëjti shërbim që është në pjesën e Tiranës së vjetër, të vazhdojë edhe në pjesën e Tiranës së re. Po lidhemi me një tjetër projekt, që është projekti i Unazës së Madhe, ku sapo është hapur mbikalimi në Farkë dhe praktikisht vetëm duke ndjekur këtë Bulevard përgjatë Lanës, lidhemi deri në Lundër me Unazën e Madhe. Është një ditë e mrekullueshme, sidomos për këtë zone, që duke filluar nga nesër ose pasnesër, kur të hapet në mënyrë finale qarkullimi, do të shohim dhe monitorojmë sesi do rritet vlera e pronës”, theksoi Veliaj.

In the segment along the Lana River from the New Maternity Hospital to the Shkoza roundabout, the asphalt layer and the carpet layer along the river are nearing completion. The marking and signage of the tables is being carried out. Very soon the whole axis will be completed and will be accessible to all car traffic. This axis will be a continuation of the Boulevard "Bajram Curri" and "Jean D'Ark".