HOROSKOP

Horoscope for March 8 by Russell Grant

Horoscope for March 8 by Russell Grant

Dashi

An unexpected email or message will bring good news. You finally have a chance to sever ties with someone who has recently had a stifling control over you. A little speculation can be fun and there’s no reason why you shouldn’t have a crash if you can.

Demi

Persistent action will make other people start taking you more seriously. Something is pushing you towards new experiences. Talking to an adventurous friend will give you ideas on how to make life more interesting.

Gemini

Debates and misunderstandings will cause confusion in the workplace. Some people will get angry and worry about small problems. Plans cannot be changed easily. After all the drama, all you will want to do is shut yourself in.

Crab

The well-being of a loved one is what worries you the most and you will not be able to relax until you know their health is improving. A job offer or a letter of acceptance to a college or university can be the first step towards a new and brighter future. You are starting to feel like life is moving forward again.

Leo

Një koleg ose fqinj do t'ju kujtojë për diçka që keni shpresuar të nisni tani. Kjo do t'ju frymëzojë të bëni një përpjekje ndërsa jeni duke menduar për të. Puna me dikë që nuk e njihni mirë ju nervozon derisa të gjeni mënyra për të shfrytëzuar në maksimum aftësitë dhe bashkëveprimet tuaja të kombinuara me njëri-tjetrin.

Virgjëresha

Ju prisnit më shumë ndihmë për një detyrë të komplikuar. Mungesa e mbështetjes do të thotë që ju thjesht do të duhet të ushtroheni dhe të vazhdoni të buzëqeshni. Ju nuk do të hiqni dorë vetëm sepse duhet të përballeni me këtë sfidë. Në të vërtetë do të kënaqeni ta arrini në mënyrë të pavarur.

Peshorja

Çdo punë që ka nevojë për fokus të qëndrueshëm do të jetë një luftë kur përqendrimi juaj nuk gjendet askund. Do të mërziteni me veten tuaj sepse keni bërë një gabim të pafalshëm. Një i afërm i moshuar ka diçka me interes për t'ju thënë nëse jeni të gatshëm t'i dëgjoni këshillat e tyre. Vlen t`i kushtohet vëmendja.

Akrepi

Jeni të vendosur të gjeni kohën për t'i dërguar një mesazh një miku që ka qenë në mendjen tuaj shumë kohët e fundit. Nëse nuk e keni parë njëri-tjetrin për një kohë të gjatë, do të shpresoni të bëni plane për t'u takuar përsëri së shpejti. Kjo do të bëjë për një ndryshim të këndshëm pasi puna dhe përgjegjësia janë gjithçka që duket se keni pasur së fundmi.

Shigjetari

Ju duhet të jeni krenar për përparimin tuaj. Keni filluar të shihni rezultatet e përpjekjeve të fundit dhe keni bërë mirë. Ju keni ende një rrugë të gjatë për të bërë, por po shkoni në drejtimin e duhur. Në biznes dhe financa ecni me kujdes pasi disa njerëz nuk janë aq të ndershëm apo të besueshëm sa ti.

Bricjapi

Problemet e kohëve të fundit mund të diskutohen përmes një mendimi të qetë. Gjithçka çfarë duhet të bëni është të përpiqeni të vizualizoni se ku mund të keni gabuar. Një gjendje shpirtërore e vendosur do t'ju ndihmojë të merrni rezultate pasi jeni mjaft të përgatitur për të përballuar çdo sfidë që lind në një mënyrë praktike dhe të arsyeshme.

Ujori

The quarrel is in the air at home and it is making you tense and nervous. You do not like to share private problems with other people, but sometimes it helps to talk. A common problem will be a halved problem. Trust a sensitive and compassionate friend.

Pisces

You may feel insecure about what a close friend or partner is looking for. Their behavior is making you insecure. Your health will suffer if you are overwhelmed by negative emotions. There are ways to bring your feelings to the fore without appearing to be critical or complaining.