HOROSKOP

Horoscope for November 24 by Russell Grant

Horoscope for November 24 by Russell Grant

Dashi

Some problems that have irritated you recently will be overcome. A person who has been cold to you is now more approachable. You are very busy but aim to find some time for fun and entertainment with your family.

Demi

It will be a relief for you to reach a goal when it has not been easy at all. You feel that you can relax and achieve some goals that you have had to set aside. A new sense of confidence will make you think of a new approach to life.

Gemini

Helping to solve a friend's problems has taken you a long time. There are personal issues you have to deal with. Once you feel better your life will also look more satisfying. If someone asks you for help tell them you can no longer help them.

Crab

Different types of rules have overlapped and this is bringing complications. You are trying to get on with your life normally, but this is not easy when you have to stick to new guidelines. You hope to spend some time with a friend you have not seen in a long time, but this thing is getting harder and harder.

Leo

You are unsure of a job you have already accepted. You are doing your best to stay positive. Some tips from an old colleague will help you move forward. You will be grateful for his support.

Virgo

Aktivitetet shtëpiake janë fokusi i vëmendjes tuaj. Ju po bëni plane për të kaluar në krye të çështjeve familjare. Do të befasoni ata që ju njohin mirë kur thoni se nuk jeni të mërzitur.

Peshorja

Kohët e fundit ju është dashur ta lini mënjanë një hobi për shkak të problemeve që keni pasur. Ju ishit gati të hiqni dorë nga një projekt. Por një mik i talentuar do t'ju sugjerojë se si mund t'i kapërceni çështjet që ju shqetësojnë. Tani që e dini se çfarë të bëni, mezi prisni t`i riktheheni sfidës.

Akrepi

Kjo është një kohë e mirë për të paguar borxhet e papaguara. Bëni një bilanc si fillim. Të paktën, do të dini saktësisht se ku qëndroni.

Shigjetari

Marrëdhëniet brenda familjes janë të tensionuara. Disa lajme të marra herët do të shkaktojnë debate dhe tensione në disa nga marrëdhëniet tuaja më të ngushta. Kjo çështje duhet të adresohet menjëherë ose mund të zvarritet për ca kohë duke shkaktuar shumë mërzitje dhe pakënaqësi. Mbrëmja do të jetë koha më e mirë që të uleni së bashku dhe të flisni për situatën.

Bricjapi

Më në fund do të merrni disa para të prapambetura. Kjo do të ndihmojë me faturat e papaguara që janë grumbulluar me shpejtësi. Ju mund të keni edhe ca para për të trajtuar veten me diçka të veçantë. Argëtohuni duke bërë pazar për veten tuaj. E meritoni.

Ujori

You have been building up to this stage your life. An offer or opportunity can pave the way for a more progressive stage in your life. It has not been easy so far nor are you expecting things to be simple. You are ready to deal with problems when they arise.

Pisces

You have important responsibilities that cannot be ignored. Someone close to you will provide enough moral support to give your faith the impetus it needs, and whatever worries you have, once you start work, will disappear.