HOROSKOP

Horoscope for January 18 by Russell Grant

Horoscope for January 18 by Russell Grant

Dashi

No matter how good you feel, care is never superfluous. You do not want to say or do anything that might upset someone or cause trouble. A close relationship is improving, but some confusion is still possible. Wherever and whenever possible try to see things through the eyes of others.

Demi

Someone is trying to push you to get an offer that sounds stunning. At this stage, there is no guarantee that it will work as suggested or even that it will suit you. You need more time to think before you make important decisions or enter into long-term commitments.

Gemini

Some issues do not stimulate you. You need a challenge. Searching for something new and exciting is the key. Do not wait for cases to come to you. If you need more stimulation, take steps to do something about it. Create your options and get out of the routine.

Crab

Change can happen, but you have to be careful. Maintaining a practical approach to work and other concerns is simply necessary. One small mistake can lead to another and another until everything will seem to go wrong. Keep an eye on what you are doing and do not get distracted.

Leo

Colleagues tend to rely heavily on you. This can be a nuisance when you have things to do. A relative is waiting for a call and wants to know that you will be with him when he needs it.

Virgo

Mësoni se çfarë po bëjnë departamentet e tjera dhe drejtoni proceset e punës suaj. Projektet për të cilat jeni duke punuar mund të përdoren në aspekte të tjera të organizatës suaj. Dëgjoni thashethemet lart e poshtë dhe shikoni për mundësi të reja.

Peshorja

Për të shmangur zhgënjimin jepini njerëzve kohën e duhur për ta realizuar diçka dhe kujtojani. Ju nuk doni të humbni kohë duke pritur dikë që ka harruar e nuk ju vjen as në takim, për shembull. Një mik apo fqinj do të zbulojë një diçka sekrete që ju zbavit dhe ju intrigon.

Akrepi

Bëhuni diplomatik dhe ndryshoni temë nëse mendoni se dikush nuk do të lëkundet në një çështje që është e rëndësishme për ju. Sa më shumë që debatoni, aq më pak ka gjasa që të arrini një kompromis. Do të jetë më e lehtë për ju të arsyetoni me njerëzit që janë të vështirë.

Shigjetari

Ju po hasni vështirësi të kuptoni qasjen e një kolegu ndaj punës. Ata janë aq të përqendruar në detaje sa po bëjnë punë më shumë seç duhet, duke i ndërlikuar gjërat. Meqenëse metodat e tyre nuk funksionojnë për ju, sugjeroni të punoni të pavarur nga njëri-tjetri. Nëse jeni duke kërkuar një mirëkuptim, do ta gjeni në një marrëdhënie të ngushtë.

Bricjapi

Një koleg po bëhet i zgjuar në shmangien e detyrave që nuk i do. Nëse ka një gjë që nuk mund ta duroni, janë njerëzit që u shmangen përgjegjësive të tyre. Nëse jeni në një pozitë autoriteti, do të keni më shumë kontroll mbi këtë lloj situate.

Ujori

Changes are ahead. You feel it. New doors will open for you and if you enter them, it can bring improvements in your life. You may not have intended to change your job or have offered an offer to be promoted, but when the time comes, you can not say no.

Pisces

Someone who is very persuasive will try to get you to say or do something that is not your usual way. Before you know it, you will have fallen into the trap and prey of this ploy. Trust your intuition in a tense situation. If something seems bad to you, it certainly is.