HOROSKOP

Horoscope for January 16 by Russell Grant

Horoscope for January 16 by Russell Grant

Dashi

There is a good contrast between the events you are experiencing today compared to recent phenomena. Life seems to go from one end of the spectrum to the other, but this combination of work and play is keeping you stimulated and interested.

Demi

You remember the plans you had a few months ago that you have not yet been able to realize. It does not matter if external constraints, circumstances or personal commitments prevented you from moving forward, you feel ready to make these a priority now. Acting on these ideas will pave the way for you to be able to improve your lifestyle and living conditions.

Gemini

After a slow start, confidence in your abilities will increase. Once you have achieved one goal, you know that you can easily achieve another. Now you are more aware of what you are capable of and others can see what you can do, you will be very demanding. Colleagues appreciate your help and advice.

Crab

Avoid dramas in the workplace that tire you out, emotionally and mentally. Your boss or an old colleague will make a decision that catches you by surprise. This can make you change your mind about something you have agreed on in the past. Unpleasant working conditions make you wonder if it is time to look for better opportunities.

Leo

Rezistojini tundimit për të krahasuar progresin tuaj me atë të njerëzve të talentuar përreth jush. Ju po punoni me disa kolegë jashtëzakonisht të aftë dhe me përvojë. Mbani mendimin tuaj pozitiv dhe kjo do t'ju ndihmojë të jeni të motivuar. Është e rëndësishme të mos nënvlerësoni aftësitë tuaja. Do të jeni të aftë të arrini shumë më tepër nga sa prisnit.

Virgjëresha

Mbajtja e një sekreti nga familja juaj mund t'ju kursejë shumë shqetësime në periudhën afatshkurtër. Por mos e bindni veten se nuk duhet të tregoni gjë. Ta injorosh këtë ngjarje do të thotë vetëm që do të kesh shumë për të shpjeguar më vonë dhe pasojat mund të jenë shumë më të këqija më vonë sesa tani.

Peshorja

Arritjet e një kolegu po ju bëjnë të nervozoheni. Ju jeni të lumtur për ta dhe e kuptoni pse ata janë krenarë për arritjet e tyre, por në të njëjtën kohë duket sikur po jua përplasin në fytyrë. Ata e dinë që jeni duke u përpjekur shumë për të vazhduar përpara, por nuk po jua bëjnë të lehtë këtë.

Akrepi

Jeni fiksuar në një zhgënjim të së kaluarës. Kjo është arsyeja pse do befasoheni kur të dëgjoni diçka sot që shkakton emocione të forta. Ekziston një farë ndikimi i një marrëdhënieje të kaluar ende në jetën tuaj edhe pse e dini që nuk duhet ta lejoni atë t`ju ndikojë kaq shumë.

Shigjetari

Duhet punë e madhe dhe praktikë që të bëhesh po aq efikas sa një koleg që admiron. Ata kryejnë detyra të vështira që ju i shihni me lehtësi dhe efikasitet. Duke parë mënyrën se si ata e bëjnë këtë do t'ju japë nxitje më të madhe për të qenë po aq të mirë. Puna e madhe dhe përpjekja do t'ju çojnë atje ku dëshironi.

Bricjapi

Nëse do të përfundoni një punë para afatit, duhet të mbani mend se çfarë po bëni. Kjo do të thotë t`i mbani mendimet tuaja nën kontroll të rreptë. Përqendrohuni vetëm tek detyra që keni në dorë dhe refuzoni të shpërqendroheni nga bisedat që zhvillohen rreth jush. Fikni celularin tuaj nëse miqtë vazhdojnë t'ju dërgojnë mesazhe dhe ju dëmtojnë përqendrimin.

Ujori

Before you agree to do someone a favor, ask what that might involve. If you want to help, you need to see how difficult this will be and why your help is needed. Suggest some other talented people. As a team you will take this issue to a satisfactory conclusion.

Pisces

You need to remove the insecurities and anxieties from your mind and believe in yourself more. You are allowing a small failure to sabotage your progress by damaging your confidence. A friend who knows you well will encourage you to get involved in a volunteer effort. This will remind you how talented you can be.