HOROSKOP

Weekly horoscope March 7-14

Weekly horoscope March 7-14

Dashi

This week you will go through a stressful situation. It is possible that he or she is Taurus, Capricorn or Virgo. At the beginning of the week you will have special expectations for the events during these seven days, from which you will expect to find greater clarity or support in the implementation of important plans and tasks. This week promises to be successful for you, but it will all depend on your efforts and willingness to work, to fight for your success. Be careful when traveling and when using different vehicles. Check your car thoroughly before using it and avoid intolerance in the vehicle. If you encounter misbehavior of other executives, do not conflict. This week you will be in touch or meet people you have not seen in a long time. Women will be emotionally weak. They may have health problems. Men will need to make a new selection of their plans early in the week. Protect your personal belongings and important information from dishonest people. You can achieve a lot this week, but it will be important to get out of bad mood quickly, conflicts or other adverse influences. Unwanted interference in your personal affairs can occur by people born under the sign of Crab, Pisces or Scorpio. conflicts or other adverse effects. Unwanted interference in your personal affairs can occur by people born under the sign of Crab, Pisces or Scorpio. conflicts or other adverse effects. Unwanted interference in your personal affairs can occur by people born under the sign of Crab, Pisces or Scorpio.

Half

Këtë javë do të investoni kohë dhe energji në gjetjen e një zgjidhjeje për konfliktet ekzistuese ose përkeqësimin e marrëdhënieve. Kjo do të jetë një javë e mbarë për përmirësimet në shtëpi, për organizimin e riparimeve të ndryshme para sezonit të pranverës ose për blerjen e sendeve të reja për shtëpinë. Këtë javë do t'ju jepet mundësia të realizoni një nga idetë tuaja, kështu që do të keni nevojë për ndihmën e njerëzve të tjerë ose të një institucioni. Gjatë këtyre shtatë ditëve, jini të kujdesshëm dhe mos e ngarkoni veten me shumë detyra. Ekziston rreziku që të mos keni kohë të mjaftueshme dhe të dështoni. Kjo javë do të mbahet mend me një ngjarje apo lajm në lidhje me miqtë tuaj të vjetër. Java do të jetë e favorshme për krijimin ose zhvillimin e kontakteve të ndryshme me njerëz jashtë qytetit ose vendit tuaj. Njohjet e reja këtë javë do të vazhdojnë edhe në të ardhmen për shkak të interesave ose hobeve të përbashkëta që do të keni. Gjatë javës do të keni kosto më të larta dhe do të ishte mirë të planifikoni paraprakisht buxhetin tuaj personal. Gratë do t'i nënshtrohen dyshimeve në fjalët ose veprimet e njerëzve të tjerë. Ndershmëria mund të krijojnë një problem për ju. Marrëdhënia juaj me një burrë mbi 35 vjeç do të jetë e paparashikueshme për shkak të mungesës së besimit ose qartësisë me të. Burrat do të veprojnë nën ndikimin ose vullnetin e grave në familje ose rrethin e ngushtë. Një grua mbi moshën e mesme do të ketë një ndikim veçanërisht të rëndësishëm në veprimet tuaja gjatë këtyre shtatë ditëve. Në përgjithësi, java do t'ju japë shanse të rëndësishme për të arritur qëllimet për të cilat po përpiqeni.

Binjakët

Keni një javë përpara në të cilën do të keni disa vështirësi në komunikimin me një fëmijë apo një të ri. Mund të ketë ndryshime në idetë tuaja se si të zbatoni një plan ose aktivitet. Këto vështirësi mund të lindin për shkak të natyrës së fëmijës tuaj. Java do të jetë e pafavorshme për udhëtime për shkak të arsyeve të ndryshme teknike ose kushteve të vështira të motit. Lajmet e pakëndshme në lidhje me të afërmin ose mikun tuaj që do të udhëtojë këtë javë janë të mundura. Java do të jetë e favorshme për blerjen e gjërave të rëndësishme. Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të favorshme për të arritur rezultate të mira ose sukses financiar. Gratë do të kenë një javë të rëndësishme në karrierën e tyre. Burrat do të priren të veprojnë ngadalë, të mendojnë, të shohin gjërat nga këndvështrime të ndryshme para se të marrin një vendim.

Gaforrja

Këtë javë do të përjetoni ngjarje të ndryshme që do të ndikojnë në familjen tuaj ose jetën tuaj të dashurisë. Do të duhet të merrni një vendim të papritur që do të ndikojë në të ardhmen tuaj. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të udhëtuar me miq ose njerëz me të cilët keni interesa dhe qëllime të përbashkëta. Profesionalisht, këtë javë do të duhet të merreni me ndërhyrjet negative në punën tuaj të personit me të cilin punoni. Ai mund të jetë kolegu juaj, klienti ose një nga menaxherët tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, jini të kujdesshëm kur lidhni marrëveshje ose kontrata. Gjithçka që lidhet me financat këtë javë do të duhet të kontrollohet mirë dhe të shmangen rreziqet. Gratë do të kalojnë një periudhë shtatë-ditore ngecjeje ose zhvillimi të ngadaltë të çështjeve dhe planeve të tyre të rëndësishme. Disa prej tyre mund të kenë lidhje me një udhëtim ose të shkaktojnë një udhëtim të paplanifikuar. Burrat do të përqendrohen në çështje dhe detyra të ndryshme financiare. Disa nga planet tuaja të kësaj natyre do t'ju takojnë me njerëz të rinj, të panjohur. Në veprime të tilla, kushtojini vëmendje njerëzve të lindur nën shenjën e Demit, Bricjapit ose Virgjëreshës.

Luani

Këtë javë do të diskutoni dhe do të kërkoni një zgjidhje për probleme të ndryshme personale dhe profesionale që kanë lindur në jetën e një personi nga familja juaj. Gjatë javës do të ketë një problem të papritur në shtëpinë tuaj, të cilin nuk do të jeni në gjendje ta trajtoni vetë dhe do t'ju duhet ndihmë. Këtë javë do të merrni mbështetje ose ndihmë nga një burrë që do t'ju ndihmojë të gjeni një zgjidhje për problemin ose dilemën tuaj. Në jetën e dashurisë, mbështetuni në intuitën tuaj dhe injoroni ndërhyrjen e njerëzve të tjerë që do të përpiqen t'ju manipulojnë në një farë mënyre. Gjatë javës, shmangni depresionin ose gjendjen e keqe shpirtërore, pasi kjo është e rëndësishme. Mos humbisni në emocionet tuaja personale. Gratë Luan do të kalojnë nëpër një provë që do të ndikojë në jetën e tyre personale ose të dashurisë. Java mund të mbahet mend me të ardhura shtesë ose me para të papritura, apo një dhuratë. Lajmet e këqija nga një distancë e shkurtër mund të shqetësojnë disa prej jush. Burrat do të kenë përgjegjësi ose detyrime që lidhen me burra të tjerë, të cilët mund të jenë nga familja, miqtë ose klientët. Dashuria do të luajë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve. Një prej miqve tuaj do të ketë nevojë për këshilla të mençura për një situatë që përfshin një dilemë personale.

Virgjëresha

Nëse keni lindur nën shenjën e Virgjëreshës, këtë javë do të konsideroni vendime ose veprime të rëndësishme që do të ndikojnë në jetën tuaj personale ose të dashurisë. Mund të ketë vendime të vështira. Gjatë kësaj jave do të keni një marrëdhënie të favorshme profesionale ose financiare që do të çojë përpara plane të rëndësishme për ju. Do të keni shumë angazhime këtë javë që ndoshta nuk do të keni kohë për t'i përmbushur. Do të duhet të bëni disa kompromise, duke i shtyrë disa prej tyre për javën e ardhshme. Në fakt, do të jetë një vendim i mirë nga ana juaj, përndryshe rrezikoni të rëndoheni dhe shëndeti juaj do ta pësojë. Ata që janë prindër dhe kanë fëmijë të rritur do të përballen me ndonjë sekret që lidhet me jetën e tyre personale. Gjatë javës mund të shijoni sukses financiar ose fitim që do të vijë përmes partnerit, prindit ose të afërmit tuaj. Gratë do të kalojnë shumë kohë me punët e shtëpisë, duke rifreskuar, pastruar ose duke rregulluar pronën që kanë. Ndonjëherë do të hasni keqkuptim nga njerëzit përreth jush dhe kjo do t'ju errësojë gjendjen shpirtërore ose do t'ju vrasë entuziazmin. Burrat do të kënaqen duke kaluar më shumë kohë me miqtë. Do të gjeni raste për takime ose mbledhje, edhe nëse nuk i keni. Përvojat e këndshme gjatë javës do t'ju ngarkojnë me energji pozitive dhe optimizëm, gjëra që ju nevojiten.

Peshorja

Do të duhet të jeni më të kujdesshëm këtë javë kur flisni me dikë në rrethin tuaj të miqve ose të njohurve. Një person i tillë do të përpiqet të ndikojë tek ju në një farë mënyre me informacion që do të dalë i rremë në fund. Mësoni të kontrolloni gjithçka para se të merrni vendime. Java do të mbahet mend me disa lajme të pakëndshme në lidhje me një person që njihni. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të kuptoni një ndryshim të rëndësishëm për ju, që lidhet me fundin e një angazhimi ose marrëdhënie dhe fillimin e diçkaje të re në jetën tuaj. Shumë do të marrin lajme të mira në lidhje me suksesin ose një ngjarje tjetër të veçantë në jetën e një djali apo të riu që jeton në një qytet tjetër. Java do të jetë e favorshme për dashurinë, për ngjarje të ndryshme familjare, për fejesë, martesë dhe të tjera. Gjatë kësaj jave, përpiquni të shmangni përfshirjen në detyra të pakëndshme ose të vështira. Gratë Peshore do të kenë shumë shqetësime dhe do të jenë të prirura për panik për të ardhmen e tyre. Do të duhet të mblidhni guximin për disa ndryshime që t'ju nxjerrin nga një gjendje e tillë. Ju jeni gati të keni një ngjarje ose sukses të rëndësishëm në lidhje me një person të lindur nën shenjën e Luanit, Dashit ose Shigjetarit. Burrat do të kalojnë një kohë të rëndësishme për të ardhmen e tyre. Do të ketë shanse, do t'ju jepen mundësi - por dëshira për punë dhe realizim do të duhet të vijë nga ju.

Akrepi

Këtë javë do të keni një takim të rëndësishëm ose do të përjetoni një ngjarje në lidhje me një djalë apo një të ri. Kjo javë do të jetë e tensionuar, më shpesh do të krijojë një farë ankthi ose stresi për shkak të nevojës për të shkuar në vende të ndryshme dhe për të takuar njerëz të ndryshëm. Disa nga këto detyra mund të lidhen me zgjidhjen e situatave të ndryshme. Rezultatet që do të arrini gjatë këtyre shtatë ditëve nuk do t'ju kënaqin gjithmonë. Në një moment, kjo mund të jetë një barrë shtesë për ju. Këtë javë do të merrni lajme të papritura në lidhje me njerëzit që njihni të cilët mund të jenë miq të familjes. Ata që kanë një fëmijë do të duhet të marrin një vendim që do të jetë i rëndësishëm për të ardhmen e tyre. Gratë do të jenë në gjendje të shijojnë blerjet për veshjet e tyre personale ose për komoditetin e tyre. Burrat do të marrin përgjegjësi pak a shumë të rëndësishme për familjen e tyre. Konfliktet janë të pashmangshme sepse në një moment do të ndiheni të mbingarkuar me gjëra që dikush tjetër mund të bëjë në të vërtetë.

Shigjetari

Këtë javë do të zemëroheni lehtë me komentet ose veprimet e dikujt. Një reagim i tillë nga ana juaj nuk do ta zgjidhë problemin, por përkundrazi do të provokojë telashe shtesë. Kjo do të jetë një javë e pafavorshme për përfshirjen ose zhvillimin e çështjeve ligjore ose gjyqësore. Java do të jetë e favorshme për ata që janë më energjikë, më ambiciozë ose të gatshëm të marrin përsipër përgjegjësi dhe rreziqe të ndryshme. Gjatë kësaj jave do të pritet të zbatoni një ide ose plan në lidhje me një pronë që mund të jetë e juaja ose e zotëruar nga i afërmi juaj. Një rol të rëndësishëm dhe ndoshta pozitiv në punët tuaja materiale do të luajë një person me të cilin jetoni së bashku ose është fqinji juaj, shoku i ngushtë. Gjatë javës, jini të kujdesshëm në marrëdhëniet tuaja financiare me një njeri që do të ndjekë kryesisht për përfitimet e tij. Gjatë këtyre shtatë ditëve, jini të kujdesshëm me dokumentet tuaja personale dhe portofolin kur jeni në një vend publik. Surprizat do ta bëjnë interesante jetën e grave Shigjetar. Shkalla e tensionit do të rritet seriozisht herë pas here, do t'ju bëjë të lodheni lehtë ose të eksitoheni shumë. Marrëdhënia juaj me gratë e tjera do të jetë dinamike, interesante, veçanërisht me ato që do të takoni gjatë këtyre shtatë ditëve. Burrat do të presin lajme në lidhje me paratë ose do të kenë një punë serioze në lidhje me dokumentet financiare. Në përgjithësi, zhvillimi i planeve tuaja gjatë kësaj periudhe do të ndikohet nga lajmet ose dokumentet që do të vijnë nga afër ose larg.

Bricjapi

Nëse keni lindur nën shenjën e Bricjapit, këtë javë do të preferoni të keni kontakte kryesisht me të rinj që jetojnë, punojnë ose studiojnë në një qytet apo vend tjetër. Java do të mbahet mend me lajme që lidhen me lindjen e një fëmije në familjen e miqve ose të njohurve tuaj. Disa prej jush do të kenë një angazhim për të rregulluar një dokument që ka të bëjë me një anëtar tjetër të familjes tuaj. Gjatë kësaj jave, shmangni marrëdhëniet financiare me gratë ose jini vigjilent në veprimet ose premtimet e tyre. Do të keni humor të keq ose do të përjetoni paqëndrueshmëri emocionale. Kjo javë do të jetë e pafavorshme për zhvillimin e një çështje gjyqësore ose ligjore (nëse jeni të angazhuar në të tilla). Gjatë javës do të keni një takim ose bisedë për të cilën do të keni disa pritshmëri negative, frikë ose shqetësim. Gratë do të duan të blejnë disa gjëra për veten e tyre. Do të duhet të shpërndani siç duhet burimet tuaja financiare midis jush dhe dikujt në familjen tuaj. Burrat do të duhet të marrin më seriozisht përgjegjësitë dhe detyrat e tyre familjare. Shmangni konfliktet, sepse ato kryesisht do të rëndojnë veten tuaj. Ndonjëherë është një ide e mirë për të shpëtuar veten duke bërë disa kompromise.

Ujori

Këtë javë do të duhet të zgjidhni problemet emocionale që do t'ju ndihmojnë të stabilizoni marrëdhënien tuaj të dashurisë. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të kërkuar një partner romantik (nëse nuk keni një të tillë). Përdorni të gjitha mjetet e mundshme, por të arsyeshme, të tilla si agjenci takimesh, agjensi martesash dhe më tepër. Në përgjithësi, kjo javë mund të sjellë surpriza në jetën tuaj të dashurisë. Gjatë javës do të keni një takim të rëndësishëm, ku do të diskutoni për një ngjarje ose do të planifikoni veprime të rëndësishme për të ardhmen tuaj të afërt. Gjatë javës mund të jeni pjesë e një mbledhjeje që lidhet me një grua. Situata të shkurtra stresuese janë të mundura, pa pasoja. Gjatë kësaj jave do të jetë mirë të jeni të kujdesshëm me shpenzimet tuaja dhe në përgjithësi në punët tuaja financiare. Java nuk sjell një krizë të madhe në buxhetin personal ose familjar, por gabimet e pakëndshme nuk përjashtohen.

Peshqit

Këtë javë do të keni një kohë të mirë për punë ose biznes. Disa angazhime profesionale do të lindin papritmas. Janë angazhime dhe detyra të shkurtra profesionale që mund t'ju sjellin sukses këtë javë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, është e mundur të merrni një ofertë për një punë të re ose për një angazhim shtesë profesional. Këtë javë, një rast për mbledhje ose emocione të veçanta do të jetë një ngjarje në jetën e një djali ose burri nga rrethi juaj i të afërmve, familjes ose miqve. Gjatë javës do të shpresoni shumë për ndihmë ose një premtim nga një i dashur. Gjatë javës, çështjet tuaja financiare, të cilat janë zhvilluar nga java e mëparshme, do të kërkojnë vëmendje, pasi gjatë kësaj periudhe do të ketë pengesa, vonesa ose vështirësi të papritura. Gratë do të bëjnë plane të guximshme, të rëndësishme dhe plotësisht të realizueshme. Ju mund të keni nevojë për ndihmë ose duhet të përdorni kontakte të njerëzve të tjerë. Java mund të mbahet mend me një ngjarje të rëndësishme në lidhje me një burrë të lindur nën shenjën e Gaforres, Peshqve ose Akrepit. Burrat rrezikojnë të mashtrohen, të përfshihen në ndonjë situatë të pakëndshme ose mashtrim. Bëni kujdes në marrëdhëniet tuaja me gratë, pavarësisht nga mosha e tyre.