HOROSKOP

Weekly horoscope January 25-31

Weekly horoscope January 25-31

Dashi

Have an important new week for your development, with challenges and expectations to succeed in the various tasks you will be engaged in. Some of the important projects and occasions during the week will be related to joint work or help from a person born under the sign of Taurus, Virgo or Capricorn. New acquaintances during the week will not be accidental and will play an important role in your development. During these seven days, think carefully about how to solve or develop your family or property problems. During these seven days, be careful when buying new items for the home. The week can be remembered with some important events related to a woman born under the sign of Crab, Scorpio or Pisces. Young women and girls born under this zodiac sign will have to give up some of their plans to be realized at a better time. Now it will be superfluous and useless to force the circumstances to work in your favor. Losses or disappointments are not excluded. Young people and teens will have to come to terms with their real potential this week. Very few things will depend on your desires, disappointments are not excluded. This is especially true for your money expectations. Very few things will depend on your desires, disappointments are not excluded. This is especially true for your money expectations. Very few things will depend on your desires, disappointments are not excluded. This is especially true for your money expectations.

Half

It will be very important this week to be down to earth when making plans, both for these seven days and for the near future. The main problems or disappointments can come due to incorrect judgment on your part, seeing certain situations through “pink glasses”. The week will be remembered with some unexpected events, and despite your doubts, these experiences have a significant and positive impact on you and your actions. The week will require more attention when you travel, especially if it has to do with your romantic partner. The week will favor a meeting, conversation or joint action with a man born under the sign of Gemini, Aquarius or Libra, regardless of whether he is your relative, client, colleague. This week will be remembered mostly for important events or changes in your home, by establishing and developing friendly relationships with people from different countries, as well as with certain experiences with a child or grandchild. The week brings an important event about a baby or toddler. Men over the age of 35 will have an interesting week.

Binjakët

Këtë javë do të keni mundësinë të fitoni të ardhura të mira, por monitoroni me kujdes kostot që planifikoni të bëni ose që do të lindin papritur. Bilanci në buxhetin tuaj do të jetë shumë i rëndësishëm gjatë këtyre shtatë ditëve. Gjatë javës, shmangni ndarjen e çështjeve tuaja financiare me njerëz të tjerë. Shmangni qëndrimin me ziliqarë ose njerëz jo të sinqertë. Gjatë kësaj jave do të kuptoni pamundësinë për të realizuar idenë ose planin tuaj në lidhje me punën ose biznesin, veçanërisht nëse mbështeteni te njerëzit nga familja ose të afërmit tuaj. Është e mundur që një i dashur të përjetojë humbje të vendit të punës, falimentim ose një situatë tjetër të pakëndshme në karrierë. Java do të kërkojë më shumë vëmendje në riparime ose përmirësime të ndryshme në shtëpinë tuaj, të cilat do të lidhen me punësimin e specialistëve. Gjatë javës, çështjet tuaja financiare do të kenë një zhvillim pozitiv për ju. Kurseni, investoni në ide dhe plane që janë të rëndësishme për ju, por me mençuri. Kjo është një kohë kur ju mund të siguroni një farë stabiliteti dhe të përjetoni më lehtë disa vështirësi në të ardhmen. Disa prej jush do të jenë të lumtur me paratë që do të merrni nga një grua.

Gaforrja

Java që do të kaloni sjell disa vështirësi ose situata stresuese, por do kalojë pa humbje ose drama. Mbi të gjitha, përqendrohuni në shëndetin tuaj ose të të dashurve tuaj. Mos u ngutni të dëshpëroheni nëse zhvillimi i planeve dhe angazhimeve tuaja është i ngadaltë, i paqartë, me pengesa ose vështirësi të tjera. Marrëdhëniet tuaja me njerëzit e lindur nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve do të jenë të komplikuara, sepse ata vetë do të përqendrohen në problemet e tyre. Çfarëdo që të humbni këto ditë do të jenë një gjë e së kaluarës. Disa ngjarje këtë javë do t'ju japin dritë dhe qartësi në lidhje me disa ngjarje të javëve të ardhshme. Ju duhet liria e veprimit, një vend për gjëra të reja dhe njerëz në jetën tuaj. Disa nga ngjarjet e mira gjatë këtyre shtatë ditëve do të lidhen me një ngjarje të rëndësishme në jetën e një burri në rrethin tuaj të të afërmve. Java do të favorizojë zhvillimin e planeve tuaja profesionale, si dhe disa ide biznesi, me aktivitete që mund të përfshijnë anëtarë të tjerë të familjes tuaj. Burrat mbi moshën 35 vjeç do të kenë shanset e tyre të veçanta gjatë javës, kryesisht të lidhura me familjen e tyre, të cilat do të duhet t`i shfrytëzojnë sa më shumë. Grumbullimi në një rast të veçantë nuk përjashtohet.

Luani

Këtë javë keni më shumë kontroll mbi financat tuaja. Shmangni ofertat joshëse për fitime të shpejta ose investime të lehta. Bëni kujdes në marrëdhëniet financiare. Nëse prisni që dikush të shlyejë një hua që ju është dhënë kohë më parë, atëherë pritshmëritë tuaja mund të jenë të kota. Të paktën për këtë javë. Kushtojini absolutisht gjithë vëmendjen veprimeve ose marrëdhënieve me njerëzit e lindur nën shenjën e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës. Gratë mbi moshën 35 vjeç, mund të kenë të ardhura ose fitime të mira financiare nëse punojnë në biznes ose tregti. Këtë javë, bisedime të ndryshme, të rëndësishme priten, kryesisht me gratë. Ju do të diskutoni mbi përfitimet e mundshme të veprimeve specifike ose të përgjithshme. Do të mendoni në mënyrë inovative, do të keni ide, do të kërkoni për realizim. Gratë e reja do të duhet të marrin shpejt një vendim në lidhje me një angazhim që do të duhet të realizohet brenda një kohe të shkurtër. Nëse disa nga planet tuaja vonohen për shkak të kokëfortësisë së njerëzve të tjerë, mos u shqetësoni. Gjithçka do të ndodhë kur duhet!

Virgjëresha

Keni përpara një javë në të cilën do të duhet të udhëzoni, por me takt dhe durim, ata që janë më të vegjël se ju. Ju mund t'u jepni atyre mësime të ndryshme të jetës, por mos ua impononi përvojën ose njohuritë tuaja nëse ata nuk janë të gatshëm të pranojnë këshillat tuaja. Disa ngjarje do të kërkojnë një përfshirje nga ana juaj. Disa nga ngjarjet e papritura gjatë javës do të lidhen me shtëpinë tuaj, pronën që zotëroni. Java do të favorizojë zhvillimin e planeve tuaja të udhëtimit. Ju do të keni kontakte dhe biseda interesante me miqtë që jetojnë në rajone ose vende të tjera. Ju mund të bëni plane të përgjithshme për veprimet e ardhshme kur situata në botë bëhet më e qetë. Është e mundur të udhëtoni gjatë javës. Disa nga situatat komplekse në këto shtatë ditë do të kenë të bëjnë me informacionin që mund të thuhet se është i rremë. Bëni kujdes në marrëdhëniet me njerëz që kanë një reputacion të keq, njerëz me identitet të rremë, me qëllime të pandershme.

Peshorja

Këtë javë do të angazhoheni në më shumë detyra që lidhen me njerëz nga familja ose të afërmit tuaj. Do të keni më shumë kontakte me njerëz që do të tërheqin vëmendjen tuaj me probleme të ndryshme. Ka shumë të ngjarë që ata të mbështeten tek ju për t'i zgjidhur ato. Gjatë këtyre shtatë ditëve, më shumë njerëz do t'ju kërkojnë për një shërbim ose këshillë. Do të ngarkoheni me më shumë angazhime në lidhje me problemet e familjes, me pagesa të faturave të ndryshme, të rëndësishme për familjen tuaj. Financiarisht, java sjell siguri në shtëpinë tuaj, falë veprimeve ose të ardhurave të të gjithë anëtarëve të familjes. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të përjetoni një surprizë në lidhje me një grua që njihni kohët e fundit. Gratë do të kërkojnë një zgjidhje të re për problemet e vjetra. Ju mund të duhet të bëni një armëpushim me njerëzit me të cilët keni pasur konflikte në të kaluarën ose keni përjetuar ndarje. Burrat do të duhet të veprojnë me kujdes për çështje që prekin familjen dhe të afërmit e ngushtë. Disa ngjarje do t'ju befasojnë dhe padyshim që do të jenë të pakëndshme.

Akrepi

Do të keni një humor të paqëndrueshëm, të ndryshueshëm pothuajse gjatë gjithë javës. Është e mundur që justifikimi juaj mund të jetë se kjo gjendje është për shkak të telasheve ose stresit që keni përjetuar javët e fundit. Përdorni këto shtatë ditë për të menduar me kujdes për arsyet që ju bëjnë kaq të pakëndshëm. Shmangni fajësimin e njerëzve të tjerë. Përpjekjet për t'ju mashtruar do t`i kuptoni shpejt dhe do t`i refuzoni. Kjo do të jetë një javë e këndshme për të udhëtuar me familjen ose për arsye familjare. Do të përjetoni një surprizë të këndshme në lidhje me një fëmijë që jeton në një qytet ose vend tjetër. Është e mundur që kjo surprizë të ketë lidhje me një vizitë të ardhshme ose një ngjarje tjetër të madhe. Këtë javë do të prisni me padurim një letër ose telefonatë me një vajzë apo një grua të re. Gratë Akrep do të kenë takime dhe biseda interesante që do t'i ndihmojnë ato të organizojnë disa plane të rëndësishme për muajin e ardhshëm. Takimet dhe njohjet e papritura nuk përjashtohen. Burrat do të jenë në gjendje të heqin qafe disa detyrime dhe marrëdhënie të pakëndshme. Monitoroni me kujdes kontaktet tuaja me njerëzit e lindur nën shenjën e Binjakëve, Peshores dhe Ujorit dhe mos nxitoni në veprime ose vendime që lidhen me njerëz të tillë.

Shigjetari

Nëse keni lindur nën shenjën e Shigjetarit, këtë javë do të shmangni bërjen e planeve të parave. Mos bëni ose kërkoni premtime në lidhje me paratë, edhe nëse ato kanë të bëjnë me të afërmit ose miqtë tuaj. Këtë javë mund ta mbani mend me ndryshime të papritura në shtëpinë tuaj. Këto mund të përfshijnë lëvizjen ose mobiljet e reja. Gjatë javës mund të habiteni nga një dhuratë ose do të gjeni sendin e humbur (të harruar) të dikujt. Këtë javë do të merrni lajme në lidhje me shtatzëninë ose lindjen e një fëmije. Ky lajm mund t'ju befasojë, pasi nuk keni pasur informacion paraprak për një ngjarje të tillë. Këtë javë do të shqetësoheni për një problem shëndetësor të një personi që njihni dhe zhvillimi i të cilit do të jetë problematik. Gratë do të entuziazmohen për lajmet e ndryshme që do të marrin gjatë javës. Disa prej tyre do të krijojnë shqetësime, ankthe, pasiguri dhe madje edhe frikë për të ardhmen. Burrat do të shijojnë dhuratat ose përfitimet e vogla që do të sigurojnë gjatë këtyre shtatë ditëve në një mënyrë apo në një tjetër.

Bricjapi

Këtë javë do të duhet të mobilizoheni sa më shumë që të jetë e mundur për të mbrojtur veten nga disa tronditje ose përvoja negative në jetën tuaj të përditshme. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të lindin situata të ndryshme stresuese që do t'i keni provuar tashmë në të kaluarën me njerëz të tjerë ose diku tjetër. Shmangni blerjen e mallrave të përdorura, marrjen me qira ose huazimin e sendeve, etj. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të befasoheni nga një dhuratë ose një lloj përfitimi tjetër që mund të vijë përmes një personi nga familja juaj ose dikujt që ju do. Ngjarje ose përvoja interesante do të ndodhin rreth një burri. Gratë Bricjap do të jenë shumë të padurueshme gjatë këtyre shtatë ditëve. Padurimi dhe dëshira për të arritur një sukses ose pozitë të caktuar mund t'i përfshijë ato në një konflikt të padëshiruar dhe të pakëndshëm. Burrat do të kenë shumë punë për të bërë, por jo gjithçka do të bëhet me dëshirë.

Ujori

Këtë javë do të përjetoni një ngjarje interesante ose të rëndësishme. Në përgjithësi, të afërmit dhe ndoshta miqtë do të luajnë një rol pozitiv në jetën tuaj këtë javë dhe tjetrën. Prisni një ofertë ose ftesë që nuk duhet të nguteni ta pranoni ose refuzoni. Jepini vetes kohë për të vlerësuar opsionet tuaja përpara se të jepni një përgjigje. Këtë javë mund të merrni një ofertë ose mundësi për të blerë diçka me interes për ju. Ngjarjet në lidhje me shitjen e sendeve ose pasurisë që zotëroni janë të mundshme. Në terma materialë, kjo javë do të favorizojë veprime të ndryshme nga të cilat prisni përfitim ose sukses. Gjatë kësaj jave, shumë do të jenë të lumtur nga paratë ose një dokument që do të vijë përmes ndonjë institucioni ose përfaqësuesi të një kompanie, organizate, etj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë do të kenë kujdes në lidhje me fëmijën e tyre, arsimimin, shëndetin ose jetën personale.

Peshqit

Këtë javë do të takoni një person i cili do të shkaktojë disa konfuzione në mendimet, idetë ose planet tuaja. Këtë javë do të përjetoni një ndarje nga jeta me një person, misioni i të cilit në jetën tuaj ka mbaruar. Kjo javë do të jetë përgjithësisht e zënë me punët dhe marrëdhëniet tuaja të brendshme. Një i afërm mund të ketë një problem shëndetësor që do të zgjasë më shumë për t`u trajtuar. Disa prej jush do të përjetojnë një ndryshim të padëshiruar të vendbanimit ose do të duhet të zgjidhin një problem të pakëndshëm me fqinjët, qiramarrësit ose pronarët. Kontaktet tuaja profesionale ose të biznesit do të kenë zhvillim të mirë këtë javë. Është e mundur të vijnë ide të reja, interesante. Java premton të sjellë para përmes një dokumenti. Gjatë javës, një grua nga rrethi juaj i të afërmve do të përpiqet të kundërshtojë dëshirën ose idenë tuaj. Burrat do të kenë ditë më stresuese në familjen e tyre. Kjo mund të jetë për shkak të ndryshimeve që po ndodhin tani dhe krijimit të presionit mbi të gjithë anëtarët e familjes. Gratë do të vendosin për çështje të rëndësishme. Kjo është një javë e fuqishme për ju kështu që veproni me guxim në detyrat që kanë rëndësi për ju.