HOROSKOP

Weekly horoscope January 18-24

Weekly horoscope January 18-24

Dashi

You will worry or engage in some way with the health problems of a relative or friend. You will be mentally prepared for any development of these events: both for good and for bad. If your job involves money or financial paperwork, stay focused this week to avoid mistakes or omissions. Overall, the week will charge you with more professional commitments. Your expectations to achieve any concrete results will not be realized within these seven days. The week will be difficult for you who will be traveling. All sorts of unexpected situations are possible. One of the fun events this week will be a relationship with a child or a teenager. You can get news or experience events related to a pregnancy. For those who are parents, java brings an opportunity for your child to perform or succeed. Aries women will have high expectations for the development of some important events for them. People born under the sign of Pisces, Crab or Scorpio will have a positive impact during these seven days. Men will experience some unpleasant disappointments, but they will make sense or be a way to teach you a lesson.

Half

This week you are likely to visit a doctor or take care of your relative's health. Family problems that are still unresolved will continue to be a concern for you during these seven days. It will be important to understand the need to wait for more favorable circumstances to resolve them. This week you will have the opportunity to revive an old idea, to give a new impetus to something that has stalled so far. The week will give you a chance to achieve significant success in relation to something you have already started some time ago. This week will be favorable for those whose work is related to travel, transportation, contacts with people from different cities or countries. This week, you may be considering or discussing a new job move in another city or abroad. The general trend this week is achieving financial stability, resolving financial issues and more. Favorable trends will cover a large part of your daily work, and everything else will depend on your own actions, decisions, ambition and preparation. An invitation to a meeting or appointment will manage to surprise you. This week warns of a short trip for many of you. Women will have engagements with a son or grandson younger than themselves. Men will return to memories and past experiences through an unexpected encounter. your ambition and preparation. An invitation to a meeting or appointment will manage to surprise you. This week warns of a short trip for many of you. Women will have engagements with a son or grandson younger than themselves. Men will return to memories and past experiences through an unexpected encounter. your ambition and preparation. An invitation to a meeting or appointment will manage to surprise you. This week warns of a short trip for many of you. Women will have engagements with a son or grandson younger than themselves. Men will return to memories and past experiences through an unexpected encounter.

Binjakët

Këtë javë do të keni mundësinë të rifilloni projektin ose idenë tuaj të vjetër, diçka që e ndaluat disa kohë më parë për shkak të disa rrethanave. Ngjarjet e papritura këtë javë do t'ju detyrojnë të merrni vendime të shpejta. Ju madje nuk mund të keni kohë të përjetoni situata të ndryshme emocionale pikërisht për shkak të dinamikës së zhvillimit të tyre. Gjatë javës, në familjen tuaj do të prisni lajme, vizita ose zhvillime në ngjarjeve të rëndësishme në jetën e një anëtari të familjes ose të afërmit tuaj. Gjatë javës, jini të kujdesshëm kur punoni me dokumente, me një kontratë të një natyre financiare ose formalitete të tjera që mund të shkaktojnë vështirësi. Disa do të marrin një vendim të rëndësishëm për lidhjen e dashurisë dhe zhvillimin e saj në të ardhmen. Kjo do të jetë një javë e mbarë për çështjet e pronës, përfshirë ato që do të kërkojnë kontakt me një institucion ligjor ose gjyqësor. Gratë do të kenë shqetësimet dhe ankthet e tyre në familje, por falë përvojës së tyre jetësore ato do të përballen me sukses me çdo situatë. Burrat do të përjetojnë një ndarje të një natyre tjetër, ka shumë të ngjarë me një grua që është e afërme, e njohur, mike e tyre.

Gaforrja

Këtë javë do të arrini rezultate dhe suksese të vështira, por të rëndësishme për ju. Këto angazhime dhe veprime tuaja do t'ju vënë në kontakt me disa njerëz hipokritë ose manipulues. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të shihni shumë më qartë zhvillimin dhe domethënien e ndryshimeve që po ndodhin në jetën tuaj. Ato do të ndikojnë kryesisht në jetën tuaj personale ose intime dhe do të jenë për të mirën tuaj. Këtë javë do të keni një bisedë me familjen tuaj që do t'ju ndihmojë të bëni një zgjedhje më të mirë të planeve tuaja. Gjatë kësaj jave do të duhet të mirëpritni mysafirë ose të takoni njerëz që do të jenë të ngarkuar me ankesat dhe problemet e tyre. është e mundur të vizitoni shtëpinë e të afërmve ose miqve për një rast të pakëndshëm. Gratë do të shpenzojnë para për disa ndryshime ose përmirësime në shtëpinë e tyre. Kjo do të jetë një kohë e mirë për ju nëse jeni në proces të shitjes së një prone. Burrat mund të presin surpriza.

Luani

Keni një javë para jush në të cilën do të monitoroni dhe do të angazhoheni më seriozisht me zhvillimin e ngjarjeve dhe angazhimeve tashmë të filluara.Gjatë këtyre shtatë ditëve, rrethanat do të jenë në anën tuaj dhe do të jeni në gjendje të realizoni planet tuaja. Java do të jetë e favorshme financiarisht, pavarësisht nga statusi juaj profesional ose burimet e të ardhurave. Janë të mundshme veprime të ndryshme të përbashkëta me anëtarët e familjes tuaj ose të afërm të tjerë. Këtë javë do të jeni të ngazëllyer për zhvillimin e ngjarjeve të ndryshme në familjen e njerëzve që janë miqtë tuaj. Ju mund të jeni të lumtur me lajmet që lidhen me fejesën, martesën, lindjen e fëmijëve. Kjo do të jetë një javë e mbarë për të diskutuar ose marrë vendime në lidhje me martesën ose familjen tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve mund të prisni lajme, oferta ose dokumente të ndryshme. Mund të angazhoheni me një dokument ose kontratë që do të jetë e rëndësishme për shtëpinë tuaj. Gratë do të zhgënjehen duke shtyrë premtimet. Burrat do të kënaqen me një bisedë me një burrë që lidhet me interesat dhe planet personale ose profesionale. 

Virgjëresha

Këtë javë do të keni kohë për të realizuar pritshmëritë dhe planet tuaja në lidhje me shtëpinë. Do të keni më shumë shpenzime këtë javë, disa prej të cilave do të kenë të bëjnë me njerëz jashtë shtëpisë tuaj. Gjatë kësaj jave, jini të kujdesshëm në kontaktet tuaja me të huajt, veçanërisht nëse ato përfshijnë paratë. Java do të jetë e favorshme për zgjidhjen e dokumenteve ose angazhimeve të tjera që lidhen me shtëpinë tuaj, makinën tuaj personale ose pasurinë tjetër që zotëroni. Shumë do të marrin pjesë në një mbledhje që do të kërkojë përgatitje të veçantë, një dhuratë ose një veshje elegante. Dështimi ose drama personale në jetën e një të riu do të jetë një rast për bisedë dhe kërkimin e ndihmës së nevojshme, por rezultatet nuk do të jenë shumë pozitive gjatë këtyre shtatë ditëve. Gratë do të kenë një javë të mbarë për të udhëtuar dhe për të zhvilluar plane ose kontakte me gra të tjera. Burrat do të mbledhin forcë dhe guxim për të sistemuar në mënyrë drastike telashet ose njerëzit e pakëndshëm nga jeta e tyre.

Peshorja

Këtë javë do të keni tendencën të dëgjoni më shumë këshillat ose komentet e njerëzve përreth jush. Ndonjëherë edhe njerëzit që ju i konsideroni armiqtë tuaj mund të kenë një ndikim të tillë tek ju. Mënyra si do të ndiheni këtë javë dhe nëse do të jeni në gjendje të merrni vendimet e duhura do të varet gjithashtu nga aftësia juaj për të kontrolluar informacionin dhe për të gjetur të vërtetën kur e kërkoni. Kjo javë sjell për shumë prej jush lajme të pakëndshme ose një përvojë në lidhje me një vajzë apo një grua të re. Mund të jeni të kufizuar, të mos keni pavarësi të mjaftueshme dhe kjo mund të jetë një arsye për një humor të keq ose depresion. Kjo javë do të jetë e pafavorshme për udhëtime. Nëse puna juaj përfshin udhëtimin ose transportin, do të përjetoni pengesa të ndryshme ose vështirësi në lidhje me kushtet e motit. Gjatë kësaj jave, marrëdhëniet tuaja personale me të dashurit dhe të afërmit do të zhvillohen për mirë. Gjatë javës do të keni një kohë të favorshme për të realizuar angazhime të rëndësishme profesionale dhe në përgjithësi çdo detyrë që lidhet me punën. Mund të arrini shumë me organizim dhe motivim të mirë. Gratë do të kenë nostalgji për fëmijërinë. Burrat do të presin shumë nga një bisedë, takim apo komunikim me një person të lindur nën shenjën e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës.

Akrepi

Këtë javë do të duhet të ndaloni me kujdes ose të injoroni përpjekjet për të manipuluar ose gënjyer dikë përreth jush, edhe nëse është fëmija juaj. Një situatë e tillë do t'ju befasojë, kështu që do të jetë shumë e vështirë të veproni në mënyrë korrekte, por jo e pamundur. Do të duhet të blini një dhuratë këtë javë. Gjatë kësaj jave, shumë do të kenë një angazhim të rëndësishëm në lidhje me prindërit ose të afërmit e tjerë të moshuar. Kjo javë do të jetë e favorshme për një fejesë ose martesë. Kjo do të jetë një javë e mbarë për zhvillimin e punëve tuaja financiare, veçanërisht për ato që janë të rëndësishme për të gjithë familjen. Kjo do të jetë një periudhë e favorshme për biznesin familjar, për investime familjare, për blerjen ose shitjen e pasurisë familjare dhe të tjera. Në jetën tuaj të dashurisë, nëse tashmë ka keqkuptime ose situata të tjera komplekse, veprimet tuaja vetëm mund t'i komplikojnë ato. Do të jetë mirë të mendoni për atë që prisni dhe dëshironi. Këtë javë do të keni një takim me njerëz që do të kenë nevojë për këshilla ose ndihmë në zgjidhjen e problemeve në lidhje me një hua, dokument financiar ose kontratë. Gratë do të kenë një kohë të mirë për të realizuar planet ose angazhimet e tyre në lidhje me paratë. Biseda me një person të lindur nën shenjën e Peshqve, Akrepit ose Gaforres do të jetë shumë e dobishme. Burrat do të jenë më të kujdesshëm ose të dyshimtë gjatë këtyre shtatë ditëve. 

Shigjetari

Keni një javë përpara jush në të cilën do të duhet të bëni një përpjekje për t`u rritur shpirtërisht, për të lexuar përmes informacionit që ju ofrohet në internet dhe madje edhe përmes miqve. Ka shumë gjëra të vlefshme dhe të vërteta, por ka edhe shumë gënjeshtra. Kjo javë do të mbahet mend për rastet e mosmarrëveshjeve dhe konflikteve që ndonjëherë do të lindin krejt papritur. Problemet që do të lindin këtë javë, sado të vogla, të parëndësishme apo kaluese, do të lënë pas një hidhërim të pakëndshëm. Gjatë javës, shumë do të presin mysafirë në shtëpi. Disa nga surprizat e kësaj jave do të lidhen me zhvillimin e një procesi gjyqësor, një vizitë në një institucion ligjor, marrjen e një vendimi të rëndësishëm për të ardhmen, njohje të reja. Java do të kërkojë vëmendje maksimale kur udhëtoni. Lajmet e këqija nga një qytet apo vend tjetër do të shqetësojnë disa prej jush. Gjatë këtyre shtatë ditëve, të rinjtë do të kenë mundësinë të tregojnë se çfarë kanë mësuar deri më tani, çfarë aftësish kanë zhvilluar, për cilat synime po përpiqen dhe do t'i arrijnë ato me çdo kusht. Kjo është një javë konstruktive dhe e rëndësishme për ju personalisht dhe në karrierën që keni zgjedhur. Gratë e reja rrezikojnë të bëjnë zgjedhjen e gabuar kur bëjnë pazar për veten dhe shtëpinë e tyre. Kjo është një kohë e pafavorshme për ju për të shitur mallra ose një lloj tjetër pasurie. Gratë mbi moshën 35 vjeç do të kenë shumë detyra dhe përgjegjësi familjare, por vështirë se dikush do t'i ndalojë t'i përmbushin ato.

Bricjapi

Nëse keni lindur nën shenjën e Bricjapit, keni një javë para jush në të cilën do të zhgënjeheni nga pamundësia për të realizuar planin tuaj me miqtë. Arsyet do të jenë individuale, në lidhje me shëndetin, shfaqjen e angazhimeve të reja ose rrethana të tjera. Gjatë javës do të shqetësoheni për shëndetin e një personi të lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqve nga rrethi juaj i miqve. Këtë javë çështjet financiare dhe marrëdhëniet në familje do të kenë një zhvillim të mirë. Shumë do të jenë të lumtur të marrin para, të paguajnë një kredi ose hipotekë, të krijojnë një kontratë të re profesionale me pagesa më të mira dhe më shumë. Jini të arsyeshëm dhe përdorni këtë kohë që të stabilizoni ose vendosni bazat për burime të reja serioze të të ardhurave përmes punës që do të bëni vetë. Përpjekjet për të mashtruar, për të kërkuar mënyra të thjeshta për të mbijetuar do t'ju ballafaqojnë me njerëz të tjerë hipokritë dhe të rremë, nga të cilët ju vetë do të vuani disi. Kjo javë do të kënaqë shumë prej jush me lajmet për shtatzëninë, lindjen e fëmijës ose një ngjarje tjetër të veçantë që është e rëndësishme për jetën tuaj personale ose të dashurisë. Burrat mbi moshën 35 vjeç do të duhet të kryejnë detyrat e tyre profesionale me shumë kujdes dhe të mos mbështeten vetëm në përvojën e tyre, për të mos treguar vetëbesim të tepruar. Një gabim ose mbikëqyrje e vogël mund të jetë rrënja e një problemi të madh.

Ujori

Këtë javë do të jetë shumë e rëndësishme të ruani stabilitetin emocional, të mësoni të prisni dhe të jeni të durueshëm. Do të ketë provokime nga vende të ndryshme dhe lehtë mund të përfshiheni në konflikte, pasojat e të cilave do t'ju përfshijnë në situata komplekse dhe telashe. Këtë javë, përpjekjet e dikujt përreth jush për t'ju mashtruar me informacione ose diçka tjetër do të kenë një ndikim shumë emocional mbi ju. Shëndeti i një të dashur të lindur nën shenjën e Binjakëve, Peshores ose Ujorit mund të jetë një problem për shkak të diagnostikimit ose trajtimit të nxituar ose të pasaktë. Java do të jetë e favorshme për udhëtime, por kryesisht për arsye familjare. Dikush në shtëpinë tuaj gjithashtu mund të bëjë një udhëtim për disa ditë. Gjatë javës, vëmendje më serioze do të kërkohet për problemet e shtëpisë ose pronës, aksidente ose situata të tjera të papritura, të cilat do të kërkojnë veprime të shpejta dhe adekuate nga ana juaj. Marrëdhëniet tuaja me njerëzit e lindur nën shenjën e Dashit, Shigjetarit ose Luanit do të kenë kryesisht një karakter material - pasuror. Gratë mbi moshën 35 vjeç do të jenë në gjendje të rregullojnë një dokument ose kontratë të rëndësishme për to, për të vendosur marrëdhëniet financiare me një përfaqësues të një institucioni ose një personi tjetër jashtë mjedisit të tyre familjar. Marrëdhëniet tuaja me njerëzit e lindur nën shenjën e Bricjapit, Demit ose Virgjëreshës duhet të peshohen në mënyrë rigoroze pa mendjelehtësi të panevojshme.

Peshqit

Këtë javë zhvillimi i planeve tuaja origjinale do të ketë një zhvillim të papritur dhe madje të çuditshëm. Kjo është veçanërisht e vërtetë për takimet e paracaktuara ose veprimet e përbashkëta me burra që jetojnë larg. Java sjell lajme të rëndësishme afër dhe larg në lidhje me të afërmit tuaj ose miqtë e familjes. Ju mund të diskutoni për takimet e ardhshme, të merrni një ftesë për një takim në një rast të rëndësishëm, të cilin akoma nuk keni vendosur ta pranoni ose jo. Kjo do të jetë një javë e mbarë për të bërë ose pranuar një propozim martese. Në aspektin financiar, java do të jetë e favorshme për ju, sepse do të jeni në gjendje të mbështeteni në ndihmën dhe ndihmën e njerëzve të ndryshëm. Përdorni këto ditë të mira për të stabilizuar dashurinë dhe jetën tuaj personale, për të marrë vendime dhe qëllime të rëndësishme, të arritshme për të ardhmen tuaj. Humori juaj gjatë këtyre shtatë ditëve do të jetë i paqëndrueshëm, përkundër tendencave pozitive që ju janë dhënë. Do të ketë surpriza që do të jenë në gjendje t'ju ngarkojnë me emocione pozitive. Java sjell shanse dhe fat të ri për gratë dhe burrat e rinj mbi 35 vjeç. Burrat e rinj të Peshqve do të duhet të marrin shumë më me përgjegjësi angazhimet dhe premtimet që do të bëjnë gjatë këtyre shtatë ditëve.