Aktualitet

Covid in the Presidency / Meta Advisor tells how the family coped with the virus

Covid in the Presidency / Meta Advisor tells how the family coped with the virus

President Meta's Adviser on Regional Affairs has recovered from the coronavirus. Flamur Gashi has shown how for more than two weeks he and his family faced the virus. He does not say how he became infected and it remains unclear whether he has had contact with the president in recent weeks. Flamur Gashi wishes that everyone who is facing the virus, passes it as easily as possible and with as few consequences as possible!

Covid in the Presidency / Meta Advisor tells how the family coped with the virus

Read the full post:

Dear friends !

Une dhe familja ime e ngushte, per me shume se dy jave u perballem me Sars Covid 19, kete armik te pa barabarte, te fshehte dhe shume te pabese.
Nuk eshte fare e lehte perballja me te, por fal zotit, kujdesit te vellait tim Arbenit qe e ka kaluar me heret Sars Covid 19, konsultave te panderprera me mjeket si dhe terapise se duhur, mbeshtetjes morale nga ana e miqve dhe familjarve te shumte, ia dolem ta kalojme kete situate dhe te rezultojme Covid negativ.
Faza rikuperuese kerkon kohen e vet dhe trajtimin e duhur…
Uroj me gjithe zemer qe kushdo qe po perballet dhe do te perballet me Sars Covid 19, ta kaloje sa me lehte dhe me sa me pak pasoja.
Sars Covid 19, nuk eshte shaka dhe nuk behet loje me te !
Please, for the sake of you and your loved ones, with the appearance of the first symptoms, contact the doctors who deal with Sars Covid 19!
God be with you and your loved ones!